luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

MÁJUS

9

Kedves Látogatók, megnyitottam a Republic Commando rovatot is. A Republic Commando elmeséli a történetét négy klón hősnek, a Delta osztag tagjainak. Ismerd meg te is a kalandjaikat, használd a fegyverzetüket droidok, SBD-k, droidikák, pók lépegetők, geonozisiak, és trandoshan-ek százai ellen az Univerzum különböző helyszínein, a Geonosistól Kashyyykig! Ez volt az utolsó rovatnyitó cikk. Mindezt elég gyorsan sikerült is megírni, (mert egy része magyarul már meg volt nekem) így minden rovat készen áll arra, hogy egyesével közzétegyem a custom figurákat. Tehát rövidesen elkezdem a customok feltöltését!

16

Olvassátok el a Knights of the Old Republic 1 játékból ismert Bastila Shan szívhez szóló történetét a Customstarwars oldalon! Olvassátok el a Jedi Sentinel hölgy szerelmének történetét Revannal, ismerjétek meg szomorú sorsát! Megtaláljátok a Kotor1 rovatban, kattintsatok Bastilára a menüben.

19

Kedves Olvasók! Bár nem Star Wars, de George Lucas és Harrison Ford kapcsán kötődik a mi témánkhoz, hogy tegnap este világpremier volt, bemutatták az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmet Cannes-ban. A két előbb említett úriemberen kívül megjelent Steven Spielberg is, no meg Karen Allen, Shia Laboeuf, John Hurt, és Cate Blanchett is. Nagy siker volt, jó lesz a film! Nekünk még picit várni kell rá, hiszen nálunk csak pár nap múlva, május 22.-én lesz a premier. Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Star Wars Klubbunk több tagjához, és nézzétek meg velük együtt a Duna Plázában a filmet, találkozó május 21 éjfélig, mert a rajongói előadás 22.-én 0:05 perckor kezdődik. Addig is tekintsétek meg Szilvásy Peti egy meglepetését, egy Indy custom figurát a Custom Figurák Gyűjteménye rovatban a neve alatt. És aki még nem olvasta a Custom Bastila cikket, annak azt is hadd ajánljam még egyszer!

23

Kedves Olvasók! Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy találkozhattam, kezet rázhattam, és pár szót beszélhettem Julian Glover-rel, aki Veers tábornokot alakította a Birodalom Visszavágban. Pár számomra értékesnek mondható relikviához, emlékhez is jutottam, egy közös fotó, és egy dedikált Veers figura révén. Az ő tiszteletére frissítettem a Force Commander rovatnyitó cikket, kiegészítettem a cikket olyan speciális részletekkel, melyek Veers tábornok szerepét mutatják be a játékban. Bizonyára emlékeztek arra a jelenetre, amikor birodalmi lépegetőjében ülve becélozza a pajzsgenerátort, és teljes tűzerővel rálő. Nos, ezt a mondatot picit átalakítva immár a CustomStarWars oldalt is becélozta, ha mostantól rákattintotok a Force Commander rovatra, akkor hallhatják "Veers tábornok" üdvözletét a CustomStarWars olvasóinak. Hallgassátok meg üzenetét, és olvassátok el az új részeket, vagy akár az egész cikket, ha esetleg még nem tettétek volna meg.

30

Kedves Látogatók! Bemutatjuk a Knights of the Old Republic 2 számítógépes játék láthatatlan ellenségét, a Sith Assassint. Ezek a kegyetlen, és arctalan Sith egységek tökéletes csendes gyilkosok, olyanok, mint egy Predator. Arra képezték őket a Trayus Akadémián, hogy levadásszák a Jediket! Megtaláljátok az új cikket a KotOR2 rovatban, a Sith Assassin menüpont alatt!

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára