luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

FEBRUÁR

2

Kérem az öveket bekötni, rövidesen felszállunk! Itt, a holoüzenetekben "holoKenobi, -Palpatine, és -Leia segítségével" mindig friss hírekkel fogom segíteni a tájékozódást! Rövidesen kezdünk, február 4.-én indul a CustomStarWars!

4

Üdvözlök minden kedves olvasót most induló honlapomon! Rostás Norbert vagyok, Star Wars kedvelő, és gyűjtő. Vadiúj lapommal egy hiányágazatot, egy űrt szeretnék betölteni, ugyanis saját magunk által készített, úgy nevezett custom figurákkal nem nagyon foglalkozik egy oldal sem, legalábbis Magyarországon nem. Mivel PC játékok, és képregények karaktereihez lehet legkevésbé hozzájutni, fő profilom ezért a különböző játék, és képregény karakterek bemutatása lesz, azokat készítem el, és mutatom be, amikhez boltban nem lehet hozzájutni. Mivel amatőr vagyok, saját magam, és más rajongók örömére készítem a cikkeket, és a figurákat, profi(bba)k valószínűleg találnak majd hibát egyikben-másikban, de a cél az lesz, hogy az átlag, Star Wars-t szerető embereknek legyen ez az oldal egy érdekes cikkekkel, színes fotókkal, reményeim szerint kellemes böngészéssel töltött idő. Ehhez kívánok jó olvasgatást, érdekes történeteket, sok jópofa custom figurát, amiket szeretnénk időről-időre ezen oldalon feltálalni az ide látogatóknak. Az oldal most indul, először a menük egy része fog csak működni, de minden alkalommal teszek majd fel valami újat, látogasson vissza, akinek felkeltettem a kíváncsiságát! Dolgozó emberként is törekedni fogok arra, hogy közkinccsé tegyem a sok érdekességet, ami több év gyűjtő, és customozó munkásságának eredménye! Visszajelzéseket, ötleteket a lap alján található email címen várok. Üdv: Norbi

6

Kedves Olvasók!

Mivel a custom ma még inkább külföldön dívik, és főleg ott van nagy rajongó tábora, oldalam 2 nyelven fog megjelenni. Amerikai barátaim kedvéért, és a világszerte customozó társak kedvéért angolul is meg kell majd írni minden cikket, ami további kihívás lesz, de egyben előrelépés is az oldal remélhető olvasottságát illetően. Külföldi társaimat is bíztatom, nézzenek ide néha, és maradjanak velünk. És írjatok, hogy tetszik! Az oldal első cikke a KotOR1 és Revan bemutatkozó cikke lesz, mivel az a vezérhajóm, abból van a legtöbb custom figurám. A bemutatkozó cikk menüje már elárulja, mennyi is lesz majd, amik szép lassan fel is lesznek töltve! A főoldal Kotor1 gombjára kattintva juthattok a Kotor1 oldalra, ahol egyelőre még csak a vezércikk lesz olvasható, de türelem rózsát, vagy custom figurát is terem! Jó sokat! Kellemes olvasgatást! Norbi

8

Kedves Olvasók, feltettem a Battlefront 2 rovatnyitó cikket! Olvassatok jedikről, droidokról,  klónokról, valós filmszerelőkről, űrcsatákról, bónuszokról, wampa csatákról, és új bolygókról vadiúj cikkemben! Bemutatjuk az 501-es légió történetét, egészen a kezdetektől a 66-os parancson át az Új remény eseményekig! Tartsatok velem, olvassátok szeretettel a Battlefront2 leírást!

18

Kedves Olvasók, megnyitottam pár új rovatot! Tekintsétek meg a Film, az Action Figurák, a Jedi Archívum, és a Jedi Holokron rovatokat! Mindet sikerült elindítani az útjára, és feltöltöttem! A következő cikk a KotOR2 rovatnyitó cikk lesz, valószínűleg még ezen a héten felkerül!

22

Kedves Látogatók! Mától olvashatjátok a KotOR2 rovatnyitó cikkét is. Ismerjétek meg Exile-t, és az új társakat, akikből jedit lehet csinálni! Megemlítjük a befolyásrendszert, ami fontos újítása a játéknak. Szót ejtünk a pazaakról, és az új minigame-kről is. Lesz kép az új Sith evolúciós szettről, amiben benne lesz Darth Nihilus, és bemutatok Kreia, (Darth Traya), Visas, és Revan kosztümös rajongókat. Ez egy nagyobb volumenű írás, olvassátok szeretettel! Készül a Force Commander cikk, az egyik kedvencem, beleteszek mindent nektek, hogy kedvet csináljak a játékhoz, illetve a belőle készült custom figurákhoz. Várható megjelenése kb. 2 héten belül. A Gyűjtemény rovat is majdnem kész, ha esetleg azt indítom el előbb, az egy héten belül fog felkerülni.

28

Kedves Látogatók! Megnyitottam a Custom figurák Gyűjteménye rovatot! Egyúttal meg is nyitom a sort, kiállítva saját diorámáimat, amik többnyire tartalmaznak custom figurákat, vagy tereptárgyakat. (Rostás Norbert gyűjteménye.) Jó szórakozást hozzájuk. Ebbe a rovatba várom a ti customjaitokat is!

 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára