luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. SZEPTEMBER

9

Kedves Olvasók! Ismerjétek meg Suvam Tant, a Kotor1 játék rodiai kereskedőjét, aki egy Yavin melletti űrállomáson lakott, és szabadidejében különleges pajzsokat, fegyvereket, és mindenféle kellékeket javítgatott és készítgetett, melyeket hajlandó volt megosztani barátjával, Revannal, aki becsületes küzdelemben tíz alkalommal verte meg Suvam Tant, aki kitűnő pazaak játékos volt. Ezután még árengedményt is adott a cuccaira, beleértve a soha ki nem fogyó baragwin páncélokat és droidkarokat, valamint a legendás Erő palástja, és a Védelmező szíve fénykard kristályokat is! Kattintsatok a Knights of the Old Republic 1 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Suvam Tant a baloldali menüsávból!

19

Kedves Látogatók! Olvassátok el a Force Commander játékban található épület telepítő űrhajóról (angolul Builder shuttle, vagy Heavy lifter) és pilótájáról szóló bemutatónkat, és ismerjétek meg azokat az épületeket, melyeket képes volt letelepíteni, a pajzsgenerátort, a gyalogság elleni, páncélosok elleni, és légvédelmi tornyokat, valamint a lázadó tech centert, a TRMB-t, és a repteret. Tekintsetek meg pár screenshotot, és a custom heavy lifter pilóta figurát, akinek női képviselőjét a játékban Jennifer Hale szinkronizált! Kattintsatok a Force Commander főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a Builder shuttle pilótát a baloldali menüsávból!

29

Kedves Olvasók! Egy rég óta tervezett projectet indítok ma útjára! Most tartom a legidőszerűbbnek, hiszen nemsokára tiszteletét teszi a klubunkban Molnár Levente színművész, aki droidok hangját adja a Clone Warsban. Persze sok más filmben is hallhatjuk, és színházban is láthatjuk, ezeket is sorra fogjuk venni, és különböző saját kézzel készített custom droid figurákkal tisztelgek neki, hogy mire jön a klubba, kicsit elvessük a magot a szívekben, szemekben, és fülekben. Bizony, fülekben is, ugyanis ismét van új hangminta! Kettő is. Egy droidos, vicces, úgy ahogy sokan ismeritek, meg egy baráti üdvözlet, a művész saját hangján. Tartsatok velünk, szemezgessünk különböző droid karakterekből, hogy ráhangolódjunk a személyes találkozóra! Elsőként fogadjátok szeretettel egy security battle droid (biztonsági harci droid) bemutatóját, és tekintsetek meg egy harcedzettre festett custom security droidot! Kattintsatok a Film főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a security battle droidot a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára