luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. SZEPTEMBER

4

Kedves Látogatók! Tekintsetek meg egy custom fehér pauldronos sandtrooper őrmester figurát melyet a film ihletett, és olvassátok el a rövid bemutatót erről a specializált rohamosztagos fajtáról, akiket az Új Reményben a Tatooine jelenetekben láthatunk főleg Mos Eisleyban, az utcákon, a hangár környékén, és a kantinban, valamint a sivatagban amikor a titkos adatokat és a szökevény robotokat (R2-D2-t és C-3PO-t) keresték a Tantive IV mentőkabinja körül. Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok a sandtrooper őrmestert!

16

Kedves Olvasók! Mai frissítésemmel egy kevésbé közismert birodalmi épületet szeretnék bemutatni nektek, melynek neve "landing platform", magyarul landoló platform. Ezeket az épületeket azért telepítik a megszállt bolygókra, hogy ott is meg lehessen oldani a birodalmi flotta bevetéseit, a gépek innen szálltak fel, és itt landoltak, valamint innen irányíthatták a birodalmi légiirányítók a vadász és bombázó gépek minden operatív műveletét, navigációját, sőt javítását is! A leszálló platform nem csak légi járműveknek szolgált bázisául egyfajta kikötőként és földi irányító központként, hanem birodalmi lépegetőket is tudott fogadni, melyre filmes, és játékos példákat is hozunk nektek! Olvassátok el a bemutatót erről az érdekes témáról, épületről, és operátoráról, hiszen ezen dolgok nélkül a Tie vadász gépek sem lehettek volna ilyen sikeresek és Galaxis szerte rettegettek! Kattintsatok a Force Commander főrovatba, és válasszátok a landing platform speakert!

29

Kedves Olvasók! Új rovatnyitó hangokat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani! Mostantól a Jedi Knight 2 Jedi Outcast főrovat, és a Jedi Academy főrovat egyik kedvenc színpadi színésznőm, Orosz Helga Művésznő hangján fog megszólalni! Megtisztelő, hogy ez a csodás hangú színésznő is a hangját kölcsönözte a CustomStarWars oldalhoz, már csak azért is, mert így már az általam nagyon kedvelt 4 művésznőből már 3 hangját oszthatom meg veletek! A kitűnő Művésznővel való baráti találkozóm tiszteletére, és a 2 új rovatnyitó hang kapcsán elkészítettem Mon Monthma bemutatóját, melyet elsősorban Orosz Helgának dedikálok, de nektek is szeretettel ajánlok! Kattintsatok a Jedi Outcast főrovatba, és válasszátok Mon Mothmát, majd hallgassátok meg a Jedi Academy rovatnyitó hangot is!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára