luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

SZEPTEMBER

2

Közkívánatra! Kedves Látogatók! Egy igazi "nagyhallal" kívánlak megörvendeztetni titeket! Sokan kerestétek, kértétek, hát íme! Bemutatjuk Darth Siont, a KotOR2 nevű PC játék talán egyik legfontosabb karakterét, a gonosz Sith Nagyurat, a "főszemetet", az egyik főellenséget, aki a Sith Triumvirátus egyik tagja, Darth Nihilus, és Darth Traya mellett. Ismerd meg, hogyan lett belőle Traya tanítványa, hogy lett előbb Sith Assassin, majd Sith Marauder, és végül egy erős Sith mester. Olvasd el hány Jedit ölt meg, és kövesd a kalandjait a Harbingertől Peragusig, Korribantól Malachor V-ig, ahol találkozott Exile-lal és a végzetével. Egy custom Darth Sion figura is vár rátok! Kattintsatok a Knights of the Old Republic 2 főrovatba, és válasszátok Darth Siont a menüből!

10

Kedves Olvasók! Bemutatjuk Sevet, a Republic Commando hősét. A Republic Commando elmeséli a történetét négy klón hősnek, a Delta osztag tagjainak. Sev a csapat közelharc specialistája, és mesterlövésze. Delta azonosítója nulla hetes, mégis sokan inkább mély, reszelős hangja, vagy akasztófahumora miatt emlékeznek rá. Igazi mókamester, nagy harcos. A mandalóriai Walon Wau képezte ki. A többi klón azért harcol, mert muszáj, Sev pedig azért, mert élvezi. A többi csapattag arra gyanakszik, hogy valaki megbabrálhatta Sev klónozó tégelyét. Tekintsétek meg a róla készült customfigurát is! Kattintsatok a Republic Commando főrovatba, és válasszátok Sevet a menüből!

16

Kedves Olvasók! Olvassátok el a Galactic Battlegrounds nevű játékból ismert gránátos klónról készült cikket a CustomStarWars oldal Galactic Battlegrounds rovatában a gránátos klón linkre kattintva! A Köztársasági Klónhadsereg egyik különleges egységéről van szó, akik különleges gránátvetőjükkel kilőtt ballisztikus gránátokkal bombázzák az ellenséges csapatokat. A fejleszthető, nagy erejű, széles területen szóródó gránátok komoly pusztításra voltak képesek, ezért a gránátvetős klónok lettek a páncélozott gépek rémei! Ezúttal először teszek ki MP3 hangokba mentett grenadier klón szövegeket, hangokat nektek, hallgassátok meg azokat is!

22

Kedves Olvasók! Füzy Tamás olvasónk jelezte nekünk, hogy a Clone Wars magyarországi bemutatójának népszerűsítésére a Mc Donalds gyorsétterem lánc ajándéktárgyakkal, figurákkal kedveskedik a Star Wars rajongóknak! (Melyek gyakorlatilag 2 Clone Wars-os toll kivételével nem is kapcsolódnak a Clone Wars 3D-hez!) Egy "Happy Meal" vásárlásával lehetőséget kapunk választani 8 azaz nyolcféle meglepetésből. Október végéig tart az akció, melynek során hetente 2 darab közül lehet választani. A készletek elég szűkösnek tűnnek, vagy sok rajongó viszi a játékokat, mert egyes éttermekben már nem is lehet kapni a figurákat! De érdemes utána járni, mert aranyos cuccokhoz lehet így hozzájutni! Be fogom mutatni nektek azokat a tárgyakat, melyeket sikerül megszereznem. Köszönjük Tamás információját, és remélem, hogy még Ti is hozzájuttok majd pár aranyosabb ajándékhoz! Kattintsatok a Rajzfilm Képregény főrovatba, és válasszátok a Mc Donaldsos ajándékokat a menüből!

30

Kedves Olvasók! Ezúttal bemutatjuk az Semleges Erőket, melyek azért univerzálisak, mert a Sith-ek, és a Jedik egyaránt használhatták őket. Van köztük támadó jellegű, és védekezésre alkalmas Erő egyaránt. A Holokron főrovatban sokról olvashattok majd, mert egy összeállítást szeretnék készíteni nektek, hiszen a klubunk témája legközelebb a Klón Wars animációs rajzfilm, és a Force Unleashed játék lesz. Ez utóbbi kapcsán bemutatok nektek sok Erőt, hogy megtudhassuk, mire jók, mi a hatásuk, és még példákat is szeretnék hozni nektek az alkalmazásukról különböző forrásokból, megnézve kik használták az adott Erőt a filmekben, a Clone Wars rajzfilmben, a Clone Wars 3D animációs filmben, és egy könyvben.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára