luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

OKTÓBER

6

Kedves Látogatók! A legtöbb Világos Oldali, vagy más néven Jó Erő segíti a Jedit és szövetségeseit a harcban, és erősebbé, védettebbé, felkészültebbé teszi a csatában. Annak ellenére, hogy ezek túlnyomó része defenzív Erő, sokat segítenek a harcban! Gyakran úgy viselkednek, mintha egy pajzs lenne a Jedin, vagy ha egy harc előtti serkentőt, ún. power up-ot aktivált volna. Ráadásul megnöveli az attribútumait is! Példákat is szeretnék hozni nektek az alkalmazásukról különböző forrásokból, megnézve kik használták az adott Erőt a filmekben, a Clone Wars rajzfilmben, a Clone Wars 3D animációs filmben, és egy könyvben. Kattintsatok a Jedi Holokron főrovatba, és válasszátok a Jó Oldali Erőket a menüből!

9

Kedves Olvasók! Be szeretném mutatni a Star Wars Sötét Oldali Erőit. Erő Fojtás, Erő Villámlás, Erő dobás, Életerő elszívás, Erő csapolás, Sebzés, Ellenség Szétzúzása, Őrjöngés, Dühöngés, Pestis. A bemutatott "Rossz Oldali" Erők főleg támadó jellegűek, melyek másoknak fájdalmat, sérülést, esetenként halált okoztak. Ezzel sikerült még a Star Wars Klubunk előtt mind a 3 fajta Erőt bemutató rovatot megnyitnom. Mindezt azért, hogy a kedves klubtársak rendszerezve olvassanak azokról az Erőkről, melyek egy részét Barta Zoltán klubvezetőnk által összeállított Force Unleashed műsorunkban valószínűleg Darth Vader titkos tanítványának, Galen Mareknek bemutatásával meg is tekinthetnek. Természetesen a klubunk után folytatom a cikksorozatot, és a maradék Semleges, és Sötét Oldali Erőket még bemutatom nektek! Olvassátok el mindet a Jedi Holokron rovatban!

15

Kedves Olvasók! Folytatjuk az Erőket bemutató cikksorozatot! Az Univerzális, vagy más néven Semleges Erők második részében az Energia Ellenállás, Légzés Kontroll, Erő Eltérítés, Erő Ugrás, Fénykard Dobás, Erő Álcázás, Erő Előrejelzés, Telekinézis, és Levitáció kerül rivaldafénybe. Az új anyagot is a Jedi Holokron rovatban találjátok meg, olvassátok szeretettel az informatív részeket, és nézegessétek a filmekből és játékokból készített screenshotokat!

22

Kedves Látogatók, immár teljes a magyarországi Mc Donald's-os Star Wars figurákat bemutató cikkem, sikerült megszereznem mind a nyolc terméket, a következő négy termékkel kiegészített kész cikket megtekinthetitek a Rajzfilm Képregény rovatban. Kiemelten foglalkozom a Padme Amidala termékekkel, melyek azért különlegesek számomra, mert a füzetkét maga Zsigmond Tamara művésznő (Amidala királynő fenséges magyarhangja) dedikálta nekem. Sőt, mostantól ha a CustomStarWars-ra kattintotok, a főoldal a művésznő hangjával töltődik be, így köszöntve a CustomStarWars olvasóit, így téve személyesebbé, aranyosabbá, sőt, a tréfás ajánlót hallgatva kedvesen viccessé. Úgy tűnik, hogy az aktualitások miatt a custom figurákat, és élettörténeteket bemutató cikkek publikálása odébbcsúszik. A hónap első felében a Klubunk tiszteletére adtam közre az Erőket bemutató cikksorozatot, amiből a Sötét Oldali Erők befejező cikke áttolódik a jövő hónapra. És még egy kedves hangot, egy rovatnyitó meglepetést, és egy róla szóló cikket szánok nektek a következő frissítéskor is még ebben a hónapban, maradjatok velem!

29

Kedves Olvasók! Volt szerencsém találkozni Molnár Ilonával, aki Ahsoka magyarhangja a Clone Wars animációs rajzfilmben, és a kedves szinkronszínésznő megtisztelt azzal, hogy egy hangmintát adott nekem, amit felhasználhatok a Rajzfilm és Képregény rovathoz. Tekintve, hogy annak a rovatnak az egyik fő témája a Clone Wars, és a Clone Wars egyik szimbolikus karaktere Ahsoka, ennél jobb helyre nem is kerülhetett volna a hangja. Mostantól tehát a CustomStarWars oldal Rajzfilm és Képregény rovata Ahsoka Tano hangján jelentkezik be. Ilona tiszteletére, és a népszerű Ahsoka karakter bemutatására pedig egy vadiúj Ahsoka cikket is készítettem nektek, melyet ugyancsak a Rajzfilm rovatban találtok. Mindannyian tudjuk, hogy ki Ahsoka Tano, ezért inkább érdekes járulékos információkat szeretnék adni róla nektek; honnan ered Ahsoka neve, ki fedezte fel, mi a funkciója a sorozatban, és még pár érdekesség, olvassátok szeretettel!

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára