luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. NOVEMBER

9

Kedves Olvasók! Molnár Levente színművész tiszteletére különböző droidokat mutatok be még ebben a hónapban is, szövegesen, és képi anyaggal illusztrálva. Mai anyagom a vörös elit droidokról szól, amik a CIS droid hadseregében található sima harci droidok közt a király kategóriát jelentették. Lesz egy példa a filmből, és lesz pár példa a Clone Warsból is. A cikket Levente valódi hangján rögzített rovatnyitó hang nyit meg, melyet Explorerrel hallhattok. Fogadjátok szeretettel egy OOM típusú vörös commander battle droid bemutatóját, és tekintsetek meg egy bónusz droidból készített custom vörös elit droidot! Kattintsatok a Film főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok vörös droid parancsnokot a baloldali menüsávból!

19

Kedves Látogatók! Lassan befejeződik a Molnár Levente színművész tiszteletére indított különböző droidokat bemutató droid project, melynek során többféle színű és funkciójú harci droidot mutattunk be szövegesen, képi anyagokkal, és a művész droidos hangmintáival. Mint ahogy már megszokhattátok, lezárásképp gyakran kitérünk arra, hogy az adott karakter hogy jelent meg a játékok világában. Ezúttal egy adott játékra fókuszálunk, megnézzük, hogy a Battlefront 2 játékban mennyi fajta droidot adtak nekünk a készítők, melyekkel nem csak virtuálisan játszhat a rajongó, hanem fizikailag is, ha megszerzi a Battlefront 2 droid szettjét, melybe belecsomagolták a játék összes droid osztályát, így gazdagodhatunk egy magna guarddal, egy mesterlövésszel, egy droidikával, egy gépésszel, egy superbattledroiddal, és egy assault droiddal, meg egy bónusz gonk droiddal. Kattintsatok a Battlefront 2 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a Battlefront 2 droid szettet a baloldali menüsávból!

30

Kedves Olvasók! A droid project lezárulta után ma ismét végére ér egy másik projectünk: ma publikálom a Star Wars saga részeit bemutató szoftveres KotF diorámák utolsó epizódját, a Jedi Visszatér című film szöveges és képi bemutatóját, melyet Stryker barátommal találtunk ki, és modelleztünk le. Kattintsatok a Jedi Academy főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok az Epizód 6 KotF bemutatót a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára