luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. NOVEMBER

11

Kedves Olvasók! Mikor a júliusi oldalfrissítéskor örömmel ajánlottam nektek Gruber Hugó Művész úr hangmintáját, és bemutatóját, előre jeleztem, hogy lesz még egy jellegzetes, és szimbolikus mondatkája, melyet a későbbiek folyamán osztok meg veletek. Nos, elérkezett az idő. November hónapban Sith hónapot tartok Gruber Hugó Művész úr tiszteletére, melynek első cikkeként egy komoly írást készítettem nektek a Művész úr karakteréről. Bemutatom Darth Sidioust, Darth Plagueis tanítványát, későbbi Naboo-i szenátort, a Köztársaság kancellárát, majd a 66os parancs után a Galaktikus Birodalom Császárát. Dooku gróf, Darth Maul, Anakin Skywalker - a későbbi Darth Vader Sith mesterét. Olvassátok el a Sith nagyúr bemutatóját, és hallgassátok meg a "császár" üzenetét, mely a Film rovatot fogja mostantól megnyitni! Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok Palpatine császárt, alias Darth Sidioust!

20

Kedves Olvasók! A Sith hónap második cikke egy olyan Sith mestert mutat be, aki Sidious előtt négyezer évvel élt, és a Sith Birodalom szívében, Korribanon irányította a Sith képzést! Ismerjétek meg a Knights of the Old Republic 1 játékból ismert Uthar Wynn történetét! Olvassátok el a cikket a korribani Sith Akadémia mesteréről, Jorak Uln tanítványáról, Yuthura Ban mesteréről! Kalandozzatok el Dreshdae városába, a Sötét Nagyurak Völgyébe, kukkantsatok be velünk Ajunta Pall sírhelyére, Tulak Hord, vagy Naga Sadow piramisába! Ismét lesz egy custom figura, egy custom Uthar Wynn. Kattintsatok a KotOR1 főrovatba, és válasszátok Uthar Wynnt!

30

Kedves Olvasók! A Sith hónap harmadik cikke bemutatja a Sith Birodalom Sith hadseregének arctalan katonáit, a Sith gyalogosokat! Az ezüst, fehér, vagy piros páncélos és sisakos Sith katonák nem csak a frontokon harcoltak, hanem a megszállt bolygókon is végeztek rendészeti feladatokat. Ismerjétek meg a fegyvernemeiket, olvassátok el a cikket, majd kattintsatok át a Battlefront 2 rovatba, ahol bemutatunk egy Battlefront-KotOR modot, amiben akár Sith katonákkal is harcolhatunk! A cikk végén nézzétek meg a Sith trooperekről készült miniatures fotót, és lesz egy custom Sith trooper figura is! Kattintsatok a KotOR1 főrovatba, és válasszátok a Sith troopert, aztán nézzétek meg a Battlefront 2 rovatban a BF2-KotOR modot!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára