luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

NOVEMBER

5

Kedves Olvasók! Olvassátok el a Knights of the Old Republic 1 játékból ismert Zaalbar történetét a Customstarwars oldalon! Ismerjétek meg miért űzték el a Kashyyyk-i Rwookrrorro faluból, hogy lett Mission barátja Taris-on, hogy esett rabszolgatartók fogságába, és hogyan szabadította ki Revan, amiért életadósságot fogadott neki! Megismerhetitek a wookie kultúra egy részét, egyes hagyományaikat, és polgárháborújukat. Hallhattok még sok más wookie-ról is, Chuundar, Freyyr, Jaarak, Rorworr, Worrroznor, Gorwooken, Bacca, mind megannyi sors, wookie történet! Kattintsatok a Kotor1 főrovatba, és válasszátok Zaalbart a menüből!

12

Kedves Olvasók! Bemutatjuk a kultistákat, angolul a "cultistokat", a Jedi Academy játék anti-hőseit, Tavion Axmis tanítványait, akik újjászületett Erőhasználók a Marka Ragnos feltámadását váró szektából. Van köztük villámokat szóró Lightning Cultist, fojtogató Grip Cultist, Erő elszívó Drain Cultist, és lézerkardot kezelő Saber Cultist is. Vár rátok sok screenshot, melyeket a Knights of the Force nevű vadonatúj Jedi Academy játékkal készítettünk nektek. Bemutatok nektek egy saját kézzel készített custom Grip Cultistot is! A Grip Cultistok szeretnek fojtogatni, vigyázz, nehogy elakadjon a lélegzeted tőlük! Kattints a Jedi Academy rovatba, és válaszd a Cultistot a menüből!

19

Kedves Látogatók! Közreadom a befejező részét az Erőket bemutató cikksorozatnak. Az utolsó rész a Sötét Oldal Erőinek második része. Színes screenshotokkal, a Star Wars filmekből származó képekkel, és a Clone Wars rajzfilmből és a 3D animációs filmből ollózott képekkel fogom illusztrálni az információkat az Erő Villámlás, Erő sikítás, Erő Őrjöngés, Ellenség Szétzúzása, és az Erő Visszaverés témáiban. Megtaláljátok a cikket a Holokron főrovatban, válasszátok ki a Sötét Oldali Erőket a baloldali menüből!

25

Kedves Látogatók! Bemutatom a Pilóta droidokat. A pilóta csatadroidok sima harci droidok, csak kék festés van a vállukon és mellükön, és (általában) nincs rajtuk hátitáska. A Kereskedelmi Szövetség és a CIS pilótadroidokat alkalmazott berendezéseinek kezelésére, űrhajóinak, és szárazföldi járműveiknek vezetésére. Űrcsatákban pedig a pilóta droidok kezelték az ágyúkat is, valamint ők szállították a muníciót, és felügyelték az űrhajó fedélzetét és hangárjait a behatoló ellenséges katonák miatt. Megtaláljátok a cikket a Film főrovatban, válasszátok ki a Pilot droidot a baloldali menüből!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára