luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. MÁRCIUS

7

Kedves Látogatók! Tekintsetek meg egy Luke Skywalker custom figurát rohamosztagos álruhában, melyet az Új Remény című film ihletett, és olvassátok el a rövid bemutatót azokról a jelenetekről, amikor Luke rohamosztagosként mászkált a Halálcsillag folyosóin, a börtönblokkban, (amikor Leia hercegnőt kiszabadították Han Solóval, és Chewbaccával,) a szemétzúzóban, és a vezérlő teremben. Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok Luke Skywalkert rohamosztagos álruhában!

16

Kedves Olvasók! Nem sokára kezdődik a Clone Wars második évadja nálunk, Magyarországon is! Ennek kapcsán úgy döntöttem, hogy kicsit felfrissítem a Holokron rovat nyitócikkét, mivel a CW season 2 első pár epizódja majd a Holokronok körül fog forogni. Mivel a gonoszok (Cad Bane és Darth Sidious) szerepén kívül Anakin Skywalker szerepe is rendkívül fontos lesz egy ellopott holokronnal kapcsolatban, úgy gondolom, hogy itt az ideje bevetni azt a régebben felvett (Moser Károly művész úrral rögzített) rovatnyitó mondatot, mely ide lett annak idején kitalálva, de most vált igazán aktuálissá, és frappánssá! Még az előző készülékemmel rögzítettük, de bizonyára élvezni fogjátok, hiszen "Anakin" jellegzetes hangját hallani mindig öröm a rajongóknak! Kattintsatok a Holokron főrovatba, hallgassátok meg az új rovatnyitó hangot, és olvassátok el a Clone Wars holokron vonzatú újdonságait!

27

Kedves Olvasók! Közeleg Clone Wars 2. évadja! Sok rajongótársam várja kíváncsian, mikor folytatódnak már végre Ahsoka Tano és a többi szeretett karakter kalandjai a Clone Wars második évadjával, de még mindig csak az első évad ismétlései pörögnek a Cartoon Networkon. A Cartoon Network és a Tuner Broadcasting eljuttatta a hivatalos sajtóközleményét, egy Star Wars quizt, meg pár meglepetést a CustomStarWarsnak, így eljött az idő, lehullhat végre a fátyol a Clone Wars season two magyarországi pontos kezdéséről! Tekintsétek meg a Rajzfilm rovatban a Clone Wars második évadját beharangozó cikkemet, és ismerjetek meg pár új, vagy eddig a Clone Warsban még nem látott Jedit, (Tera Sinube, Adi Galia, Ki-Adi-Mundi, Eeth Koth), és olvassatok el sok érdekességet a Klónok Háborúja második évadjáról! Kattintsatok a Rajzfilm és képregény főrovatba, és olvassátok el a Clone Wars második évad cikket!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára