luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. MÁRCIUS

6

Kedves Látogatók! Talán sokan hallottátok már azt a szóösszetételt, hogy "custom figura". A rajongók egy része tudja, miről van szó, ám az emberek egy másik része tanácstalan, még a szót sem hallotta. Ezért született meg ez a mai cikk, ezért "nyertem ki nektek a Holokronból ezeket az információkat". Ebben a cikkben be szeretném mutatni a customozást, customizálást, azaz az egyedi igény alapján, saját kezünk által elkészített, átalakított, különleges, emiatt értékesnek mondható figura készítés rejtelmeit, és meg kívánom világítani ennek a jelenségnek egyes komponenseit. Kattintsatok a Holokron főrovatba, és válasszátok a Custom intrót a menüből! Valamint hadd ajánljam figyelmetekbe két már régebben megnyitott cikkemet, a Zelka Forn (KotOR1) és a Sith assassin (KotOR2) cikkeket felspéciztem egy-egy újonnan szerzett miniatures figurával, amik egy kis Rakghoul miniaturest, és egy pici vibro kardos Sith assassin figurát ábrázolnak. Bár kicsik, elég jók, és mivel én még idáig nem láttam ilyeneket, gondoltam megosztom veletek is.

13

Kedves Olvasók! Bemutatom Brianna Yusanist, a Handmaident, aki az Echani tábornok Yusanis és a Jedi mester Arren Kae leánya volt. Szülei halála után Atris szolgálólánya lett a titkos telosi akadémián, míg egy férfi Exile Jedivel össze nem hozta a sors. A kitűnő közelharcban járatos Echani lány szerelmes lett az Exile Jedibe, és elkísérte őt az útján, hogy a Jedi mestereket megtalálják, és egyesítsék a Dantooine-on, mindeközben az Exile tanítása révén remek Jedi Védelmező lett belőle! Ha az Exile Visast választja, Brianna átveszi Atris helyét, és Jedi tanító, és történész lesz. A cikkhez felhasználhattam a gyönyörű Grey deLisle engedélyével Brianna angolhangjának a fotóját, aki ráadásul a Clone Wars rajzfilmben is komoly szinkronizálást végez, hiszen a csinos hölgy nem csak a Handmaiden, hanem Asajj Ventress, Padme Amidala, és Shaak Ti hangja is az animációs filmben! Kattintsatok a KotOR2 főrovatba, és válasszátok Handmaident a menüből!

20

Kedves Látogatók! Olvassátok el a Knights of the Old Republic 1 játékból ismert harcsabajszú Selkath faj történetét! Olvashattok a Sith-ek és a Köztársaság között lavírozó politikailag semlegességre törekvő Manaan bolygóról, az óceán felszínén épített megakomplexumukról, a főváros Ahto City-ről, a koltoról, (a bactához hasonló gyógyhatású anyagról), és szent állatukról a firaxa cápáról is! Szó lesz arról a fiatal Selkathról, Shasáról, aki a leghíresebb Selkath Jedi lesz, és majd később megalapítja Shasa Rendjét. Ráadásul Manaan tengerfenekén található az egyik Csillagtérkép darab a Hrakert állomás közelében! Kattintsatok a KotOR1 főrovatba, és válasszátok a Selkath fajt a menüből!

27

Kedves Olvasók! Bemutatjuk az Osman Günyaz által fémjelzett, török fejlesztésű KOTF azaz a Knights of the Force nevű Jedi Academy modot! A KotF (magyarul az Erő Lovagjai) egyfajta Jedy Academy "küldetéslemez", egy olyan kiegészítő, ún. "expansion pack", mely újjáteremtette a Jedi Academy játék pályáit, karaktereit, környezetét, fegyvereit, és járműveit, és egyben ötvözte azokat a 6 létező filmmel, a rajzfilmekkel, és a játékokkal, és rengeteg új skinnel. Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, és válasszátok a Knights of the Force-ot a menüből!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára