luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2012. MÁJUS

5.

Kedves Olvasók! Holnap Anyák napja! Emiatt egy anyák napi novellát írtam, amit a film "valós eseményeit" feldolgozva, magamon átengedve, átfolyatva, belülről átélve vetettem papírra, már régóta érlelve. A téma alapvetően Anakin Skywalker, és édesanyja, Shmi Skywalker kapcsolatát dolgozza fel, és azt a borzalmat, ahogy elvesztették egymást. Kérlek, olvassátok szeretettel, és adjatok édesanyátoknak egy óriási puszit, és tegyetek kedvére majd holnap! A novellához megnyertem Shmi Skywalker magyarhangjának, a csodás Spilák Klára Művésznő támogatását, aki a filmben Anakin mamájának kölcsönözte a hangját. A Művésznő maga is egy 3 gyermekes édesanya, tudja, mi az, hogy anyának lenni. A novellám elolvasása után elmondta azt a rovatnyitó hangot, amelyre nagyon büszke vagyok! Kattintsatok a Holokron főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok az Anakin: Mama című novellát a baloldali menüsávból!

18.

Kedves Látogatók! Vadonat új skinekkel készült képeket készítettünk nektek a KotF motorjával, mellyel újból végigkísérjük a Star Wars epizódok történéseit. Elsőként az Epizód 1, A Baljós árnyak kerül terítékre, melyben máris 7 új kép kerül bemutatásra a régiek mellett. Kattintsatok a Jedi Academy főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok az Epizód 1 KotF bemutatót a baloldali menüsávból! 

30. 

Kedves Olvasók! Vadonat új skinekkel készült képeket készítettünk nektek a KotF motorjával, mellyel újból végigkísérjük a Star Wars epizódok történéseit. Folytatva a sort az Epizód 2, A Klónok Támadása kerül terítékre, melyben 5 új kép kerül bemutatásra a régiek mellett. Kattintsatok a Jedi Academy főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok az Epizód 2 KotF bemutatót a baloldali menüsávból!  

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára