luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. MÁJUS

8

Kedves Látogatók! A Jedi Archívum rovatot mostantól egy kitűnő Művésznő kedves hangja fogja megnyitni! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Jászai Mari díjas, és Érdemes Művész Tímár Éva Művésznő egy hangmintával támogatta a CustomStarWars Jedi Archívum rovatát. Biztos vagyok benne, hogy ti is örömmel fogjátok hallgatni a hangját. A kitűnő Művésznőt megannyi színpadi szerepéből, tévéfilmekből, és a szinkron szerepeiből is ismerhetitek. Sokan James Bond főnökasszonyaként is ismerhetitek közületek. Számunkra, sci-fi rajongóknak, és főként Star Wars rajongóknak legkedvesebb szinkronja természetes Jocasta Nu volt, akit a Klónok Támadásában szinkronizált. Ehhez a rovathoz azért kértem fel, mert Jocasta Nu volt a Jedi Archívum őrzője, aki egy nagy tudású Jedi mester volt, egy bölcs, és köztiszteletnek örvendő ember. Mivel a CustomStarWarsnak is van egy Jedi Archívuma, nagyon jó lett volna a film kedves főkönyvtárosát megnyerni a rovathoz, ezért adta magát, hogy a Művésznőt kérjem fel, aminek nagy-nagy örömömre eleget tett. Nagyon jó volt megismerni a tündéri, kedves, mosolygós, megértő, és közvetlen Művésznőt, beszélgetni vele! Boldogan mutatom be a hangmintáját nektek, és a tiszteletére elkészítettem egy cikket a Jedi Archívumról, és annak őrzőjéről, Jocasta Nuról. Tekintsétek meg a cikket, amit elsődleges prioritással készítettem a hónap első cikkeként! Görgessetek az oldal aljára, és kattintsatok a Jedi Archívum főrovatba, majd válasszátok a Jedi Archívum anyagot Jocasta Nuval!

18

Kedves Olvasók! A Birodalom Visszavág 30. évfordulójának tiszteletére elkészítettük az Epizód 5 bemutatóját virtuális Knights of the Force (KOTF) diorámákkal. Ebben amennyire az elkészíthető jelenetek engedik, végigkísérjük a film eseményeit, és illusztráljuk KOTF screenshotokkal. Mivel az oldal és a rovat egyik hűséges olvasója, és képillusztrátorának most van a szülinapja, ezért szubjektív módon úgy időzítettem a cikk megjelenését, hogy ezzel segítőmet is meg tudjam örvendeztetni. Természetesen az anyag mindannyiotoknak szól, de ezúttal főleg neked ajánlom Roland! Boldog szülinapot! Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, majd válasszátok az Epizód 5 KOTF bemutatót!

29

Kedves Olvasók! Picit ugyan hátrébbcsúszott, de semmiféleképp nem marad el az Aayla Secura a játékok világában című cikk, amit a Birodalom Visszavág 30. évfordulója miatt toltam el május hónap utolsó cikkének. Pikali Gerda művésznővel való találkozásom, értékes autogramja, és két Aayla Secura hangmintájának (az egyik a Holokron rovatban nyitja meg az Aayla cikket, a másik a BF2 főrovatot nyitja meg, mely játékban Aayla egy irányítható Jedi hős) tiszteletére picit bemutatjuk a Művésznőt és karakterét, ezúttal főleg a különböző videó játékokra fókuszálva. Még aki ismeri is a Művésznőt, az is meglepődve fogja olvasni, mennyi munkához köthető a neve, kezdve színpadi daraboktól tévéreklámokon át remek szinkron szerepekig, picit rendszerezzük ezeket, hogy lássátok mennyi szerepben csillogtatta már meg tehetségét. Ezzel a cikkel és a múltkorjában publikált Aayla Secura bemutatóval szeretném közelebb hozni minden rajongóhoz Pikali Gerdát, a szívünknek legkedvesebb magyar Aayla Securát. Kattintsatok a Battlefront 2 főrovatba, majd válasszátok Aayla Securát!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára