luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. MÁJUS

4

Kedves Látogatók! Ismételten meg tudlak örvendeztetni titeket egy igazi Star Wars-os hanggal! A CustomStarWars egy újabb rovata szólal majd meg mostantól egy olyan művész hangján, aki a mozifilmekben, és a Clone Wars rajzfilmben is kitűnő munkát végezve személyesítette meg az összes klónt, no meg persze genetikai apjukat, Jango Fettet! Berzsenyi Zoltán művész úr hangja mostantól az Akció Figurák rovatot fogja megnyitni, felhívva a figyelmeteket, hogy új custom figura hadosztályok érkeztek a CustomStarWarsra! Berzsenyi művész úr tiszteletére ezért MÁJUS HÓNAPBAN "BERZSENYI NAPOKAT", VAGY MÁSKÉPPEN "KLÓN NAPOKAT" FOGUNK TARTANI! Az Akció Figurák rovatban már megnyitottam 2 cikket, az egyikben lopakodva érkeztek Shadow trooper hadosztályok, a másikban pedig AT-RT-n érkeztek a klón hadosztályok. Ezúttal pedig Republic Gunshippel fognak érkezni! A klónos hónap első cikkében bemutatjuk a Clone attack on Coruscant szettet, a benne levő klónokat, különös tekintettel a parancsnokukra, mely a mai custom figurát ihlette! Kattintsatok az Action Figurák főrovatba, és válasszátok a CaoC klón parancsnok anyagot a menüből!

11

Kedves Olvasók! A Klón hónapunk következő cikkében az 1. fázisú klónokat mutatjuk be Berzsenyi Zoltán művész úr tiszteletére. A klón katonák a Star Wars képzeletbeli univerzumának harcosai. Mindannyian a Mandaloriai fejvadász, Jango Fett klónjai. Először a Star Wars Epizód II: A klónok támadásában láthattuk őket, majd visszatértek a Star Wars Epizód III: A Sith-ek bosszújában. Temuera Morrison alakította őket a filmben, és Berzsenyi Zoltán művész úr személyesítette meg nálunk mindet Magyarországon. Ebben a cikkben egy picit áttekintjük a klónok Kaminói születésétől a Geonosisi csatáig terjedő időszakot, és ezúttal is lesz egy custom figura - egy zöld klón őrmester. Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok a "Clone zöld őrmestert" a menüből!

18

Kedves Olvasók! Folytatódik új projectünk! Fogadjátok szeretettel a Klónok Támadását bemutató KotF szoftveres diorámákat, végigkísérjük az Epizód 2 vonalát rengeteg színes képpel, és screenshotokkal! Ebben a részben bukkant fel először Jango Fett, itt láthattuk és hallhattuk a klónokat, ezért a cikket Berzsenyi Zoltán művész úr tiszteletére ajánlom a "Klón hónap" harmadik anyagaként. Emiatt főleg a Jango Fettet és a klónokat bemutató jelenetekre koncentráltunk, tehát főleg Geonosis, Kamino, és az Amidala elleni Zam Wesell-Jango Fett merénylet sorra helyeztük a fókuszt, de ettől függetlenül lesz Naboo szerelmi szál, Tatooine tusken falu jelenet, tartsatok velünk ismét átélve a számomra legjobb epizód eseményeit! Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, és válasszátok az Epizód2 KotF bemutatót a menüből!

29

Kedves Látogatók! Klón hónapunk negyedik anyagaként folytatódik a klónok bemutatása, ezúttal egy custom kék festésű klón hadnagy kapcsán. Bemutatásra kerül a klón csapda, melyet a Sith-ek kegyetlen precizitással találtak ki már jóval a Geonosis előtt, valamint kicsit bepillantunk majd együtt a klónok fejébe, és szívébe, filmes, és Clone Wars-os példákkal illusztrálva! Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok a "Clone kék hadnagyot" a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára