luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. JÚNIUS

6

Kedves Látogatók! Egy új rovatot nyitottam meg, melynek Csere-bere lett a neve. Kérlek olvassátok el a benne írtakat, és tekintsétek meg a képeket is. Valamint hadd ajánljam figyelmetekbe a Rajzfilm és Képregény rovatban az R5ös Fradi droidról szóló cikket, melyet frissítettem egy promóciós filmmel, melyet a Cartoon Network küldött a CustomStarWars kedves olvasóinak. A jelenetben a zöld R5-ös droid a deszkázó srácokkal szórakozik, de egy ugrása nem sikerül, és letörik a lába, de az ügyes kis R2-D2 megjavítja őt! S végül figyelmetekbe ajánlom a Holokron rovatot, és a Battlefront 2 rovat BF2 klón szettjét, melyekhez ismét felvettük Moser Karcsival a régi rovatnyitó hangokat, ezúttal nem a zajos klub környezetben, hanem egy csendes helyen, kitűnő minőségben rögzítve Anakin Skywalker baráti mondatait. (Explorerrel hallgatható, a Firefoxosok, Google Chrome-osok, és a többi böngészőt használók legalább a hangminták meghallgatásához váltsanak vissza az Internet Explorerre)!

12

Kedves Olvasók! Lassan közeleg a Clone Wars sorozat második évadjában a mandaloriai trilógia. Ennek apropóján, azért, hogy mire jönnek a részek megismerkedjünk a KotOR sorozat mandalori karaktereivel is, elindítok itt a CustomStarWarson is egy mandaloriai trilógiát. Elsőként ezért bemutatom a mandaloriai származású Canderous Ordot, a mandalori Ordo klán tagját, aki hamar kiemelkedett a többi mandaloriai katona közül és vezérük lett, de miután a Revan által vezetett Régi Köztársaság hadserege ellen elvesztették a háborút, Ordo Tarisra menekült, és Davik Kang zsoldosa lett, ahol a sors ismét összehozta régi ellenfelével, Revannal, mely megváltoztatta kettejük kapcsolatát, és együtt nagy dolgokat vittek véghez. Kattintsatok a Knights of the Old Republic főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Canderous Ordót a baloldali menüsávból!

20

Kedves Olvasók! Mai frissítésünk két Régi Köztársaság témát ajánl a figyelmetekbe! Először is íme egy vadonat új bemutató az Old Republic játék második traileréről, kattintsatok rá ebben a mondatban az aláhúzott linkre! Köszönet érte Török Roland barátunknak, aki az egyik legszemfülesebb rajongó, minden Star Warsos dolgot az elsők közt fedez fel, így lett ezzel az Old Republic trailerrel is! Hihetetlen látványos filmrészletnek is mondhatnánk, magasztos zenei aláfestés, hátborzongató csatajelenetek, nemes önfeláldozás, autentikus páncélok, fegyverek jellemzik, melyek szerintem minden igazi rajongónak libabőrössé teszik a kezét! A KotORhoz is köthető dolgok is vannak benne, a Régi Köztársasági cruiserek, Bastila Shanhez rendkívül hasonló Jedi lány, Darth Revan maszkjához hasonlatos Sith mester, Darth Malakra hajazó sérült állú Sith lovagok, akik akár a Doom 3-ból, vagy a Resident Evilből is jöhettek volna, tekintsétek meg! Frissítésünk második fele a Knights of the Old Republic 2-höz köthető, a jövő héten induló Clone Wars Mandaloriai trilógia tiszteletére folytatjuk a Mandalori kultúra bemutatását, ezúttal a mandaloriai klánok mindenkori vezérét fogjuk bemutatni, a Mandaloret. Mandaloriai harcos sok van, de Mandalór mindig csak egy, aki az egész Mandaloriai népet irányítja! Ezúttal a KotOR2 Mandalore-ját mutatjuk be, olvassátok szeretettel! Kattintsatok a Knights of the Old Republic 2 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Mandaloret a baloldali menüsávból!

30

Kedves Olvasók! Az előző héten elkezdődött a Mandalori trilógia a Clone Wars sorozatban a Cartoon Networkon. A Halálőrség tagjaitól hallhattuk, hogy büszkék az őseik múltbéli hősies harcaira, megismerhettük Satine hercegnőt, és pár képen láthattuk a Mandalore bolygót is. Megtudtuk, hogy mint ahogy régen a Köztársaság száműzte őket a Külső Gyűrűkbe, bizony a szélsőséges Mandaloriakat Satine hercegnő és kormánya is száműzte Mandalore-ról, jelenükben a Concordia holdra. Ezekről mind olvashattatok az eddigi két Mandalori cikkemben, melyek segíthették a Mandalori kultúra megértését. Ma folytatjuk a sorozatot, s ezzel itt a CustomStarWarson véget is ér a Mandalori trilógia. Bemutatjuk a Mandalori harcosokat (a KotOR játék saját fordítása szerint Mandaloriai harcosokat, ez több screenshoton is olvasható lesz a cikkben). Szó lesz a technikájukról, a civilizációról magáról, a mandalori kultúráról és hagyományokról, pár híresebb Mandalori személyről, és a híres Mandalori páncélról, különös tekintettel a Neo-crusader páncélzatra, melyet mai custom mandaloriai katona figuránk is visel. Kattintsatok a Knights of the Old Republic 2 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a Mandalorian warriort a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára