luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2011. JÚLIUS

16

Kedves Olvasók! Ha szokásos cikket töltenék fel, csupán ez lenne az intró: "Bemutatjuk Hanharrt, aki a Kashyyyk bolygó szülötteként sokat kalandozott az Árnyföldön, megbolondult, rabszolga lett, majd kiszabadulva fejvadászként üldözte őrült módon áldozatait, többek közt Mirát, akihez életadósság is kötötte, mert a lány megmentette egyszer az életét, mikor a vukit kivonszolta egy labirintusrendszerből, ahol egy aknára lépett, és súlyosan megsebesült. Egy custom Hanharr figura is bemutatásra kerül."
Ám a cikk szerintem több, mint általában. Mindig is törekedtem, hogy a karakter bemutatásán kívül informáljam a kedves olvasót háttér dolgokról, hozzárakjak valami pluszt, akár tanulmányaimból, akár játékélményeimből, akár mindennapos eseményekkel való kapcsolatokról. Ebben az anyagban mindez benne lesz! Lesz benne egy kis szociológia és pszichológia, amit még az egyetemről hoztam. Lesz benne jócskán játékélmény. És ami a lényeg, lesz benne egy olyan mondandó, amivel szakítunk azzal a sztereotípiával, hogy a vuki jó, az ember hű társa, megy mögötte, mint egy kutya, mert Hanharr "rossz". De vajon ő a rossz, vagy a világ, ami körülvette, és a jelenében is körülveszi? Mennyire függ az ember a neveltetéstől, a környezettől, és azoktól a körülményektől, amik nagyban befolyásolják a sorsát? Gondolkozzatok velem, olvassuk el együtt ennek a szerencsétlen wookienak a történetét, és ki-ki vonja le a tanulságot magában! Kattintsatok a KotOR2 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Hanharrt a baloldali menüsávból!

30

Kedves Olvasók! Az előző mélyebb gondolatokkal tűzdelt cikk után egy könnyed anyagot ajánlok a figyelmetekbe. A cikk egy fajta figyelemfelkeltő anyag, bemutatva azt, hogy nagyon egyszerű módosításokkal, testrész cserékkel, extra kiegészítőkkel milyen könnyen lehet custom figurát készíteni. Ezekhez a harci droidokhoz nem feltétlenül kell putty munka, nem kell fúrni-faragni, de még különösebben festeni sem, mégis, egy egész kis roham droid hadsereget építhettek magatoknak! Kattintsatok a Film főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok battle droid variációkat a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára