luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. JÚLIUS

10

Kedves Látogatók! Egy új cikket tettem fel nektek a Force Commander játékból ismert lázadó katonai felderítő járműről, a scanner jammerről. Olvassátok el a pajzsozott lázadó megfigyelő hírszerzési gépről, a Loratus Manufacturing által gyártott észlelő és zavaró járműről és pilótájáról szóló bemutatónkat, és tekintsetek meg pár screenshotot, és a custom scanner jammer sofőr figurát az első magyar Customstarwars oldalon! Kattintsatok a Force Commader főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a scanner jammer sofőrt a baloldali menüsávból!

20

Kedves Olvasók! Óriási megtiszteltetésnek érzem, és büszkén jelentem be nektek, hogy mától a Battlefront 1 főrovat nyitóhangját egy igazi nagyágyú, Szilágyi Tibor Művész úr adja! A tiszteletére pedig bemutatom Dooku grófot, ezúttal a kevésbé ismert Jedi Dookura fókuszálva, picit kielemezve a karaktert, aki egykor még a Jó Oldalon állt, talán megértve, hogy került át a rosszak közé, és hogyan lett belőle a Sith nagyúr Dooku. Mivel a Sith mesterként véghezvitt dolgait a filmekből és főleg a Clone Warsból mindannyian jól ismerjük, arra nem térek ki hosszasan, ezúttal főleg a fiatalabb Dookura koncentrálunk, aki még Jediként tevékenykedett. Kattintsatok a Battlefront 1 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Dooku grófot a baloldali menüsávból!

31

Kedves Olvasók!  Dooku gróf magyar hangja, Szilágyi Tibor Művész úr tiszteletére megjelentetem a második Dooku grófos cikket is ebben a hónapban, melynek címe Dooku gróf a játékok világában lett, szemezgetve a Force Unleashed, a Battlefront 1, a Battlefront 2, a Galactic Battlegrounds, és a Bounty Hunter játékokból. Ráadásként ezúttal Szilágyi művész úr munkásságából is szemezgetünk, hogy még közelebb hozzuk a rajongókhoz. Olvassátok szeretettel! Kattintsatok fent a Battlefront 1 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Dooku gróf a játékok világában cikket a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára