luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. JÚLIUS

10

Kedves Látogatók! Július hónap első cikkeként a CustomStarWars elhozza nektek az egyik legkevésbé közismert, ám hihetetlenül erős Birodalmi lépegetőjét, az All Terrain Anti Aircraftot! Bár az AT-AA egy alacsony profilú légvédelmi lépegető, nem az a hatalmas, tipikusan félelemkeltő birodalmi jármű, mégis rövid időn belül olyan tekintélye lett, hogy ha egy lázadó pilóta észrevett egy AT-AA légvédelmi üteget, a jeges veríték verte ki a félelemtől. Bemutatom az AT-AA platformok 2 változatát, a plazmavetős, és a rakéta kilövő állványos verziót, mely utóbbiból volt olyan, ami 3 rakéta kilövővel is rendelkezett, úgy sivítottak róla a rakéták az ég felé, mint a régi Katyusákból. Az AT-AA légvédelmi jármű először a Force Commanderben bukkant fel, majd átvette a Galactic Battlegrounds, és most még az Empire at War is, ezért kijelenthető, hogy mindhárom mérvadó Star Wars stratégiai játékban felbukkant már, és meghódította a Csillalgok Háborúja játékosok szívét. A cikk végén szokás szerint megtaláltok egy custom AT-AA sofőr figurát is! Kattintsatok a Force Commander főrovatba, és válasszátok az AT-AA sofőrt!

20

Kedves Olvasók! Folytatódik új Knights of the Force projectünk! Fogadjátok szeretettel a Sith-ek bosszúját bemutató KotF szoftveres diorámákat! Eszméletlenül sok főleg harcorientált képet kaptam hűséges Olvasónktól, Rolandtól, gyönyörű Utapau, Mustafar, Mygeeto, Coruscant, Invisible Hand (Láthatatlan Kéz), Jedi Tanács, Jedi Templom jeleneteket, azokból a KotF screenshotokból válogatva illusztrálom az Epizód 3 történéseit, olvassátok szeretettel. Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, és válasszátok az Epizód 3 KOTF bemutatót a menüből!

30

Kedves Látogatók! Új rovatnyitó hangot tudok ajánlani nektek! Mostantól a Custom figurák, gyűjtemények rovatot Gruber Hugó Művész úr hangja nyitja meg. A magyar Palpatine kancellár tiszteletére több már az oldalon szereplő customozó társunk frissítette gyűjteményének képeit, és egy új custom figurát küldött be, illetve van egy teljesen új customozó társunk is. A rovatnyitó cikket ezen kívül frissítettem is, a szövegtörzstől zöld színnel elkülönített részekben érzéseket, információkat, elveket osztok meg veletek, melyek révén közelebb szeretném hozni Hugó bát a rajongói szívekhez, megismertetni veletek az Embert a szerepek mögött. Baráti találkozóm eredményeképp benyomásaimat szeretném megosztani veletek ezzel a kitűnő Művésszel kapcsolatban, olvassátok el az általa ihletett sorokat! Elárulom, hogy lesz még egy hangminta tőle, melyet a későbbiek során fogok publikálni! Kattintsatok a Custom figurák gyűjteménye főrovatba, és olvassátok el a Gruber Hugó Művész urat méltató sorokat, és hallgassátok meg baráti üzenetét!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára