luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

JÚLIUS

4

Kedves Látogatók! Olvassátok el a Force Commander játékban található pajzsozott, és gyors Hover szállítójárműről és pilótájáról szóló bemutatónkat, és tekintsetek meg pár screenshotot, és egy custom Hover transport pilóta figurát az első magyar Customstarwars oldalon! Elérhetitek a Force Commander főrovatból a Hover transport pilot linkre kattintva a baloldali menüben.

11

Kedves Olvasók! Nagy örömmel mutatom be a CustomStarWars-on Jénei Sándor saját készítésű custom figuráit. Komoly mennyiségű színvariációval, speciális átalakításokkal, és egy teljes hadrendszerbe állított custom hadsereggel rendelkezik. Mivel idáig ekkora custom gyűjteménnyel nem találkoztam a sajátomon kívül, úgy döntöttem, hogy Sándor képeihez nem pusztán egy kommentárt fűzök, hanem személyes interjút kértem és kaptam tőle. Ezt az interjút olvashatjátok az ő rovatában, hogy picit betekintést kaphassatok abba, hogy mennyi előzetes agyalás, mennyi utánajárás, mennyi munkaóra, és mennyi anyagi áldozat kell egy ilyen komoly custom gyűjtemény megalkotásához. Olvassátok szeretettel, és ismerjétek meg Jénei Sándort, és remek custom gyűjteményét! Kattintsatok a Custom Gyűjtemények rovatra, és válasszátok Jénei Sándort a baloldali menüből!

18

Kedves Látogatók! Hadd mutassam be nektek a Birodalom néma zsoldosait, láthatatlan végrehajtóit, a fehér páncélos rohamosztagosok árnyharcos változatait a Shadow stormtroopereket. A "Fekete Lyuk" fedőnevű birodalmi ügynökről elnevezett, és általa irányított osztag nagy hasznot hajtott Palpatine-nak, és a Birodalmi Hírszerzésnek. Megemlítjük Carnor Jax szerepét is egy Shadow stormtrooper osztaggal kapcsolatosan egy Star Wars képregény kapcsán. Tekintsétek meg a CustomStarWars oldal "Action Figurák" rovatában a baloldali menü Shadow stormtrooper linkjére kattintva a custom figuráját, és olvassátok el a történetét is!

25

Kedves Olvasók! Tekintsétek meg a "Rajzfilm-képregény" rovatban a Scuba klón harcosokat bemutató cikket! A Customstarwars oldal Rajzfilm rovatában található amatőr Custom figurákat a Clone Wars rajzfilm sikere inspirálta, vagy más képregény, és rajzolt karakterek. A Scuba klón egy mélytengeri búvárklón fegyvernem, akik a Kamino-n lettek kiképezve, és a Köztársaság parancsára Kit Fisto Jedi Mester oldalán vették fel a harcot a Quarren, Ishi Tib, és más szeparatista erők ellen a Mon Calamari-n!

31

Kedves Olvasók! Bemutatjuk a Star Wars filmekből már ismert protokoll droidok KotOR1 és KotOR2 játékokban való szerepét. Olvassátok el, hogy mennyi minden más feladatot láttak el régen ezek a robotok! Megismerhetitek C-3PO elődjeit, 1B-8D, B-4D4, C9-T9, S4-C8, C8-42, és megannyi más protokol droidot! Utazz velünk a képzelet szárnyán Iziz-re, Dantooine-ra, Taris-ra, Nar Shaaddaa-ra, és Telos-ra, és ismerd meg őket! A cikket elérhetitek a KotOR1 főrovatból a Protocol droid linkre kattintva a baloldali menüben, és találtok majd egy custom protocol droid figurát is benne.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára