luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. JANUÁR

4

Kedves Olvasók! Bemutatjuk a shock troopereket, Coruscant biztonsági klónjait, a szenátusi épület és Palpatine védelmezőit. Külön szót ejtünk Thire parancsnokról, aki talán a leghíresebb shock trooper volt, őt láthattuk Yoda mester kíséretében a Clone Wars 3D első (Katuunko királyos) részében, de még ismert shock klón volt Jek, Rys, és Fox is. Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok a shock troopert!

12

Kedves Olvasók! Mai frissítésünk Carth Onasit hozza közelebb hozzátok. Ezt a KotOR1 karaktert nem különösebben kedvelem, egy bizalmatlankodó, gyenge, jellegtelen karakternek vélem, emiatt nem tudnék róla a megszokotthoz hasonló pozitív hangvételű "rajongói szemüvegen" keresztül írt elemzést készíteni. Mivel a férfi játékosok túlnyomó része is így vélekedik, egy női "szemüveg" mellett döntöttem, és átadtam a cikk írásának lehetőségét Barta Orsolya barátomnak, akit már ismerhettek Klubos társoldalamról. Örömmel jelentem, Orsi ugyanazt a választékos, informatív, stílusos minőséget prezentálja mai írásában, mint amit az SWKlub oldalon már megszokhattunk tőle, és megérteti velünk, hogy lehet Carth a lány játékosok kedvence, és hogyan láthatják benne ugyanazt, mint mi Bastilában, vagy épp Visas Marrban. Néhol esetleg megüti majd a szemeteket, hogy lehet Carth "főszereplő", és Bastila ellenszenves egy lány számára, de ezen a kezdeti elkerekedett szemek után könnyen túl tudtok kerekedni, hiszen ők ugyanazt érzik pro és kontra, mint mi, csak pont fordítva! Pont ezért (is) ilyen jó játék a KotOR, a női és férfi gamerek is megtalálnak benne mindent. Olvassátok szeretettel mai rendhagyó meglepetés cikkünket, ismerjétek meg Carth Onasit és sok mély összefüggést! Kattintsatok a Knights of the Old Republic főrovatba, és válasszátok Carth Onasit!

25

Kedves Látogatók! Olvassátok el a Force Commander játékban található antigravitációs, pajzsozott, és rendkívül gyors Yutrane Tackata T1-B Hover tank járműről és pilótájáról szóló bemutatónkat, és tekintsetek meg pár screenshotot, és egy custom Hover tank pilóta figurát az első magyar Customstarwars oldalon! Ismerjétek a Lázadók Szövetségének kétéltű, és két funkciós könnyű páncélosát, mely légvédelmi célokra, és szárazföldi csapásokra is megfelelő alternatívát nyújtott! Kattintsatok a Force Commander főrovatba, és válasszátok a Hover tank drivert!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára