luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. JANUÁR

5 Új Évi Cikk

Kedves Olvasók! Olvassátok el a Knights of the Old Republic 1 nevű játékból ismert Juhani tanulságos történetét, és tekintsétek meg a róla készült custom figurát! Ismerjétek meg a Tarison született cathar fajú későbbi Jedi Guardian hölgy szomorú rabszolgasorát gyermekkorában, ismerjétek meg sötét múltját Xorral, és egy másik sötét titkát a Jedi mesterével kapcsolatosan, és olvassátok el érdekes történetét ahogy a Sötét Oldalt megjárva Revan mellett visszatér a Világos Oldalra, és segít neki a Csillagkohó csatában! Elkezdve 2009 Új Esztendejét sokan fognak valószínűleg valamilyen fogadalmat tenni. Néhányan el fogják dönteni, hogy másképp fogják intézni mostantól a dolgaikat, mások pedig életmódjukon fognak megpróbálni változtatni. Az Új Év remek alkalom arra, hogy újrakezdjük dolgainkat, hogy tiszta lappal indulhassunk. Juhaninak sikerült. Megfogadta, hogy elfordul a Sötét Oldaltól, és valóban visszatért a Jedik közé, legyőzte mérges természetét, és a Jedi Védelmezők igaz életét élte, akár még annak árán is, hogy az igaz ügy védelmében még a halált is vállalnia kell a Rakata világ templomának tetején. Kattintsatok a KotOR1 főrovatba, és válasszátok Juhanit a menüből!

12

Kedves Látogatók! Olvassátok el a Force Commander játékban található lomha, de rendkívül erős elhárító pajzsú, ion ágyúval, proton bombákkal és egy R5-ös asztromechanikai droiddal felszerelt Y-szárnyú lázadó bombázó repülőről és pilótájáról szóló bemutatónkat, és tekintsétek meg a róla készült custom figurát! Megemlítjük a két leghíresebb Ipszilon szárnyú hadosztályt, az Arany Osztagot, melyet Dutch Vander (az Arany Vezér) vezetett a Yavini csatában az Első Halálcsillag ellen, valamint az Árnyék Hadosztályt, melyet Anakin Skywalker vezetett át a Balmorra Run (balmorrai roham) nevű kalóz útvonalon. Tüzére Ahsoka Tano volt, a "vadász kíséretet" pedig maga Plo Koon mester biztosította. Megismerhetitek az Y-wing pilóták őseit, a klón bombázó hadosztályt, köztük "Gyufaszálat". Kattintsatok a Force Commander főrovatba, és válasszátok a Y-wing pilótát a menüből!

19

Kedves Olvasók! A rodiai fejvadászok a Star Wars: Jedi Knight 2 Jedi Outcast játék Kyle Katarnra disruptor fegyverrel lövöldöző rosszfiúi. Bemutatjuk magukat a rodiaiakat, valamint a híresebb rodiaiak közül párat a filmekből és a játékokból Greedotól a Nar Shaddaai maffiafőnök Reelo Barukon át a gladiátor Twitch-től egészen a Genoharadan kartellből ismert Hulasig, a JK2 Beedo nevű rodiai multiplayer karakterétől Onaconda Farr szenátoron át a táncosnő Greeata-tól a személyi titkár Dar Vac-ig, és szokás szerint lesz egy rodiai custom figura is, meg néhány remek rodiai MP3 mondat. Kattintsatok a Jedi Knight Jedi Outcast főrovatba, és válasszátok a Rodiait a menüből!

26

Kedves Olvasók! Bemutatjuk Bly klón parancsnokot, aki Aayla Secura Jedi tábornok alatt szolgált a 327. Star Corps klón alakulat élén többek közt a Saleucami, az Endor, és végül a Felucia bolygón, ahol Palpatine kancellár hatvanhatos parancsa miatt lelövi a Jedi nőt. A screenshotok készítése közben észrevettem egy érdekes kék kukacot, a gelagrubot az egyik képen ez egy Feluciai őshonos állat, ezért azt is megtekinthetitek, valamint szót ejtünk a Feluciai Acklay támadásokról is. Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok Bly parancsnokot a menüből!

30

Kedves Látogatók! A CustomStarWars egy újabb olvasója próbálta ki magát, és készített egy custom figurát. Kiszelák Zoltán még soha nem készített custom figurát, ezért a talán legkönnyebb figurával, egy klón verzióval kezdte, és meglepően szép lett az első figurája! Tekintsétek meg az "Utapau shadow assault trooper" fantázia nevű figuráját! Kattintsatok a Custom Figurák Gyűjteménye főrovatba, és válasszátok Kiszelák Zoltánt a menüből!

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára