luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. FEBRUÁR

5

Kedves Olvasók! A CustomStarWars oldal elköltözött az Extráról a Freewebre! Idáig megjelent anyagainkat, custom figura fotóinkat, screenshotokat gyorsan átmentettem az oldal új tárhelyére, és bár új címen, de reményeim szerint a megszokott minőségben publikálom a továbbiakban is az anyagokat. Az oldal címe innentől tehát http://www.customstarwars.freeweb.hu !!! Mentsétek el az új elérési útvonalat, és látogassátok a CustomStarWarst továbbra is! Kérek minden kedves Olvasót, hogy amennyiben észrevesz valami hibát, ami a költözés során valamiért megsérült, vagy hiányzik, jelezze nekem! Ha láttok egy képet, ami nem töltődik be, ha egy hivatkozás a régi helyre mutat,  ha bármi rendellenességet tapasztaltok, kérlek jelezzétek, a Jedi Tanács hálája a sírig fog üldözni titeket. :-) Egyúttal felhívom kedves mindannyiatok figyelmét arra, hogy az IWIW-en mától megnyílt a Customstarwars klub, csatlakozzatok hozzá, és ezekben a Star Wars nélküli "ínséges" időkben is tartsuk életben a Csillagok Háborúját, és jöjjünk össze mi rajongók a CSW égisze alatt is! Mivel az oldalnak nincs saját fóruma, ezt a platformot használhatjátok szavazásra, kommunikációra, véleményezésre, javaslatokhoz, és a jövőbeli terveinkhez is jól fog jönni!

7

Kedves Látogatók! A CustomStarWars (http://www.customstarwars.freeweb.hu) üzemképes az új helyén! Átköltöztettem az összes anyagot erre a tárhelyre, és mehetünk tovább együtt veletek, úgy mint idáig! Máris itt az új cikk, ami a Galactic Battlegrounds játék légvédelmi klónjait mutatja be! A híres AA klónok jól képzett légvédelmisták voltak, akik vállról/hátról indítható légvédelmi rakétákkal lőttek a szeparatista légi járművekre. Picit elmerülünk a légihadviselés rejtelmeiben is, megismerve más légvédelmi lehetőségeket is, légvédelmi tornyokat, és légvédelmi járműveket, sőt, picit átkukucskálunk a CIS légvédelmi droidjaira is egy Clone Wars példa kapcsán! Kattintsatok a Galactic Battlegrounds főrovatba, és válasszátok az anti air klónt!

18

Kedves Olvasók! Ifjabb Papp Béla olvasónk egy remek széles bannert készített az oldalnak, mely új köntösben tartalmazza a CustomStarWars stílusjegyeit, az olvasmányos cikkek kapcsán a jól olvasható feliratot, a köztudatba berobbanó oldalt szimbolizáló üstököst, mely az oldal tetején látható "headerben" (fejlécben) is látható, és az első magyar custom oldal révén mindezt nemzeti színekkel körbekeretezve! Köszönjük Béla! Tekintsétek meg gyönyörű tervezésű munkáját a Banner menüben! Más: régebben már bemutattam a Sandtroopereket, a Birodalom sivatagi hadviselésre kifejlesztett katonáit, és láthattatok egy fehér váll-lapos sandtrooper őrmester custom figurát. Új koptatási technikám és homokhoz hasonló piszkolódások felvitele miatt ezt a régi cikket felbővítettem pár vadonatúj képpel, tekintsétek meg! És ennek kapcsán publikálom a másik sivatagi rohamosztagosról készült fotókat is, ezúttal egy fekete vállapos custom sandtrooper figurám kapcsán! Mai cikkemben már ki szeretnék térni ennek a fegyvernemnek a játékokban betöltött szerepére is, tekintve hogy a filmben csak az Új Remény (Epizód 4) pár parányi jelenetében találkozhattunk velük. Kattintsatok a Film főrovatba, és válasszátok az új fekete váll-lapos sandtrooper cikket, de tekintsétek meg a fehér sandtrooper változásait is!

28

Kedves Olvasók! Bemutatom Mission Vaot, a Knights of the Old Republic játék twi'lek fajú irányítható hősét, Griff Vao kishúgát, aki korán egyedül maradt a veszélyektől hemzsegő Alsó-Tarison, ám mégis életben maradt, ügyesen elmanőverezve a Fekete Vulkar banda és a Rejtőzködő Bekkek közt. Barátságot kötött Zaalbarral, Zayne Carrickkel, és végül Revannal is, aki magával vitte a kislányt, és nagy hasznát is vette megannyi közös kalandjukban a settenkedésben, robbantásban, és különböző feltörésekben jeleskedő Missionnek! Ismerjétek meg történetét, olvassátok el a cikket, és tekintsetek meg egy custom Mission Vao figurát! Kattintsatok a KotOR1 főrovatba, és válasszátok Mission Vaot!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára