luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. FEBRUÁR

6

Kedves Olvasók! Közkívánatra! Olvasóim kérésére bemutatjuk Kreiát, a Knights of the Old Republic 2 nevű játék főszereplőjét, aki az Exile Jedi mellett az egyik legfontosabb karaktere a játéknak, és az ő törekvései és tettei határozzák meg talán a legjobban a játék történetét. Ismerjétek meg Kreiát, más néven Darth Trayat a KotOR2 gonosz Sith nagyasszonyát, az árulás, a manipuláció, és a befolyásolás nagymesterét, a Sith Triumvirátus utolsó tagját, tekintsétek meg a róla készült custom figurát itt, a Customstarwars oldalon! Kattintsatok a KotOR2 főrovatba, és válasszátok Kreia-t a menüből!

13

Kedves Olvasók! Mára egy olyan cikkel és figurával készültem számotokra, melynek aktualitása van az induló Klónok Háborúja (Clone Wars) animációs film kapcsán. Aki lemaradt az RTL Klubon elkezdett premierről, az bepótolhatja a Cartoon Network-ön ma, 19:00 órakor kezdődik a sorozat. Az induló 3D rajzfilm apropóján, és a CustomStarWars olvasóinak tiszteletére készítettem egy custom tűzoltó droidot, melyet majd a 4. epizódban láthattok, ilyen droidok oltják majd el Grievous tábornok hajójának, a Malevolence-nek a hangárjában keletkezett tüzet, melyet Padme Amidala naboo-i hajójának felrobbanása okozott. Olvassátok el a nektek készített cikket, és tekintsétek meg a custom figurát. Kattintsatok a Rajzfilm Képregény főrovatba, és válasszátok a tűzoltó droidot a menüből!

20

Kedves Olvasók! Volt szerencsém találkozni Magyarország egyik legnépszerűbb és talán a legtöbbet hallott hangjával, Moser Károllyal, aki megtisztelt azzal, hogy egy hangmintát adott az oldal számára, és dedikálta is nekem a Mc Donalds-os Anakin füzetkét, melyet megtekinthettek a Rajzfilm és Képregény főrovat Mc Donaldsos ajándékai közt. Sőt, mostantól Anakin egy mondata fogja megnyitni a Battlefront 2 főrovatot is. Mivel a BF2-ben Anakin Skywalker egy irányítható karakter, és az 501-es klónlégió útját követhetjük a kezdetektől a végkifejletig, beleértve a Jedi templom küldetést is, Moser Károly művész úr egy olyan mondattal szól a CustomStarWars olvasóihoz, mely erre az eseményre utal. Az ő tiszteletére feltett új cikkben be fogjuk mutatni az 501-es klón osztagot, annak minden fegyvernemével, hiszen a BF2 tanúsága szerint az 501esek egy jól szervezett, komplex hadviselésre alkalmas klón hadosztály volt. Végignézzük azokat a fegyvernemeket, melyekkel a Battlefront 2-ben játszhattunk, és melyeket a Hasbro megörökített egy klón szettel. Kövessétek tehát Anakin Skywalkert, és ismerjétek meg az 501.-es légió fegyvernemeit! Kattintsatok a Battlefront 2 főrovatba, és válasszátok a klón szettet a menüből!

27

Kedves Látogatók! Bemutatjuk az AT-RT klónlépegetőt, és sofőrjeit! Az AT-RT egy együléses kétlábú klónlépegető volt, melyet a Köztársasági Klónhadsereg felderítésre és őrjáratozásra használt a Klón Háborúk idején. Bemutatunk egy custom narancs páncélos AT-RT klón sofőr figurát is, melyet egy Revenge of the Sith kiadású normál zöld AT-RT sofőrből készítettem. Kattintsatok a Action Figura főrovatba, és válasszátok a narancs AT-RT drivert a menüből!

30

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára