luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. DECEMBER

7

Kedves Olvasók! Bemutatjuk Jaden Korrt, a Jedi Academy főhősét, Kyle Katarn tanítványát. Bár a neme, faja, és fénykardja szabadon választható, én a Jedi Academy által sugallt Kel Dor fajú custom Jaden figurát készítettem el. De ennek ellenére picit áttekintjük a többi fajt is egy-egy szép "Stryker" képpel. Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, és válasszátok Jaden Korrt!

16

Kedves Olvasók! Bemutatom a Japreal rendszerben található Onderon bolygó történetét, uralkodói házát, (pl. a múltból Freedon Naddot, és a jelenből Talia királynőt, és kuzinját, Vaklu tábornokot). Megemlítem a Knights of the Old Republic II: the Sith Lords nevű játék csodás szépségű bolygója mellett kering a Dxun holdat, fővárosát Izizt, a Szörny lovasokat, és cikkünk fő témáját, az Onderon Hadsereg katonáit, akik közül egy szeparatista Vaklu-párti custom Onderon soldier (katona) figurát hoztam el ma nektek. Kattintsatok a KotOR2 főrovatba, és válasszátok Onderon soldiert!

21

Kedves Látogatók! Ismét vége egy évnek, közeleg a Karácsony. Nincs túl sok olyan karakter a profilomban, akivel méltóan tudnám a közelgő ünnepeket reprezentálni, viszont a KotOR1 rovatban található Zelka Forn cikk hordoz az ünnepeknek megfelelő gondolatokat, eszmeiséget. Ezért hadd ajánljam ezt a tavaly Karácsonyra írt anyagomat ismét nektek, olvassátok el mégegyszer! Ezt azoknak ajánlom, akik komolyabb hangvételű Karácsonyi anyagra vágynak, akik viszont inkább egy vidám, bohókás, igen aranyos filmecskét néznének meg inkább, azoknak Roland barátunk készített egy tündéri "customizált" Star Wars-os Karácsonyt, (kattintsatok erre a linkre) amin csíntalan gyermekként rosszalkodva hógolyózik két csapatban Anakin Skywalker és Obi-wan Kenobi Dooku gróf, Grievous tábornok, és OOM9 ellen. Még a Télapó ablakát is betörik. E két anyaggal kívánunk a CustomStarWars minden kedves Olvasójának Kellemes Ünnepeket!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára