luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

DECEMBER

3

Kedves Olvasók! Olvassátok el a Force Commander játékban található All Terrain Personal Transport nevű kétlábú lépegetőről szóló bemutatónkat, és tekintsétek meg a AT-PT sofőrjéről készült custom figurát! Ez az alacsony, de nagyon gyors jármű egy remek gyalogos elleni birodalmi lépegető volt iker géppuskáinak, és bénító gránátjainak köszönhetően. Brenn Tantor alkalmazta először őket tömegesen a Galaktikus Birodalom hadi gépezetében. A cikket december 8.-án felturbóztam pár hallgatható AT-PT pilóta bejelentkezéssel! Kattintsatok a Force Commander főrovatba, és válasszátok az AT-PT drivert a menüből!

10

Kedves Látogatók! Bemutatjuk Akkerét, a KotOR2 nevű PC játék mellékszereplőjét. A Sullusti lény egy kereskedő a Dantooine Khoonda előtt, és gyanúba keveredik elveszett hydrospanner nevű szerszáma miatt. Önként segíti a Jó Exilet Azkul támadása ellen, a Sötét Exile pedig tőle szerezheti be a Thorium töltetet. Bemutatunk más Sullusti karaktereket is a játékokból, Nien Numbot a filmből, és még pár Sullustit a kiadott figurák közül, valamint lesz egy Akkere custom figura is. Kattintsatok a Knights of the Old Republic 2 főrovatba, és válasszátok Akkere-t a menüből!

18

Kedves Olvasók! 2008. Karácsonya előtt engedjétek meg, hogy egy pozitív mellékszereplőről írjak nektek, akinek a története talán tanulságokat is hordozhat a közelgő Ünnepre. Most fogadjátok szeretettel egy kis ember történetét, aki azt példázza, hogy a hősök nem mindig a fronton harcolók közül kerülnek ki, és hogy egy "kis embert" is tehetnek tettei, és az élete naggyá! Bemutatjuk a KotOR1 jóindulatú, békés, idősödő orvosát, Zelka Fornt. Tarison élt és dolgozott, mindenkin segített, gyakran ingyen. Ő készítette el először a rakhgoul fertőzés ellenszerét, és elkezdte Taris minden élő teremtményét gyógyítani vele. Gurney, az asszisztense azonban azt ajánlotta Revannak, hogy adja el a Rakghoul szérumot Zaxnak... Kattintsatok a Knights of the Old Republic 1 főrovatba, és válasszátok Zelka Fornt a menüből!

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára