luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. AUGUSZTUS

11

Kedves Olvasók! Múlt heti Dooku grófos cikksorozatunk, és Szilágyi Tibor Művész úr hangmintája után joggal gondolhattátok, hogy azzal a remekbe szabott rovatnyitó hanggal feltettük az I-re a pontot. Talán így is van. De az is lehet, hogy mai frissítésemmel kerül rá a hab a tortára! Ugyanis egy kitűnő amerikai színész, Kristoffer Tabori révén egy brutálisan jó hangmintát tudok most veletek megosztani, melyet a KotOR2 főrovat nyitóhangjának teszek fel. A remek művész érdemeit a cikkben is taglalom, olvassátok el, most itt az ajánlóban csak annyit, hogy ő volt a népszerű HK-47 droid angol hangja, és mint ahogy a nevéből is sejthetitek, magyar kötődései is vannak, ezért kértem fel az egyik legszínesebb rovatom nyitóhangjának, melynek legnagyobb örömömre a Művész úr eleget tett! Sőt, két hangmintát is küldött, az egyik, egy rövidebb, az nyitja meg a HK-47 cikket, a másik, egy hosszabb, melyet ő talált ki nekünk, az nyitja meg mostantól a KotOR2 főrovatot! A tiszteletére bemutatom HK-47-et egy idáig még a kérdőjel alatt levő custom figurám révén! Kattintsatok a Knights of the Old Republic 2 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok HK-47-et a baloldali menüsávból!

22

Kedves Látogatók! Kristoffer Tabori tiszteletére folytatom a HK típusú orvgyilkos droidok bemutatását! Ez alkalommal a másik HK robot, az ezüstös páncélú, sárga szemű HK-50-es merénylő droidok kerülnek terítékre. Őket is a Művész úr szinkronizálta a KotOR2 játékban, ezért mind a cikket, mind a tiszteletére készített custom HK-50 droidot neki dedikálom. A múltkor bemutatott HK-47 egy saját kézzel készített custom volt, ez a HK-50 csak különböző színű Build a droid alkatrészekből készült, átfestéssel. Tekintsétek meg, és olvassátok el a bemutatót! Kattintsatok a Knights of the Old Republic 2 főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok HK-50-et a baloldali menüsávból!

29

Kedves Látogatók! Két customozó társunk saját kezű munkáival frissítem a Custom gyűjtemények, rajongói alkotások rovatot. Kiszelák Zoli Shadow hadosztályát már láthattátok az oldalon, most egy vadi új taggal gyarapította a különleges különítményét. Szente Ádám gyűjtő barátunk viszont még új itt nálunk. Ádám saját maga írta meg a bemutatkozó szövegét, hogy hogyan is szerette meg a Csillagok Háborúját, ebben a tekintetben ő az első, aki saját maga vállalta fel az intró elkészítését. Ádámban egy aprólékos, ügyes kezű, és szemű customozó barátot ismertem meg. Különlegessé teszi a munkáit az innovatív látásmód, és az a vizuális effekt készítési technika, mellyel a kész figurát feldobja, még látványosabbá téve azt. Intrója mellett közlünk egy készítési "receptet" is, melyben Ádám megosztja veletek, milyen figurákat használt fel az ideális arcú, és kinézetű custom figura létrehozásához. Tekintsétek meg a munkáját. Kattintsatok a Custom gyűjtemények, rajongói alkotások főmenübe, és tekintsétek meg ügyes kezű rajongó társaink munkáit!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára