luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. AUGUSZTUS

10

Kedves Látogatók! Előző hónapban befejeződött a Clone Wars animációs filmsorozat első évadjának a vetítése, bár a Cartoon Network még ismétli a részeket. Az első évadot rövidesen követi a Clone Wars második évadja, melynek szinkron munkálatai rövidesen Magyarországon is elkezdődnek, így bizakodhatunk abban, hogy ősszel ismét találkozhatunk Ahsokával, Anakinnal, Obi-wan Kenobival, Yoda mesterrel, Asajj Ventresszel, Dooku gróffal, Grievous tábornokkal, no meg Cad Bane-nel, és a többi szeretett, vagy utált  karakterrel! Addig is, mivel az első évad immár teljesebb képet nyújtott Ahsoka Tanoról,   mint amennyit a pilot epizód után írhattam róla, jelentősen felújítottam nektek a kis togruta padawanról szóló írásomat, megduplázva a cikk méretét még egyszer annyit írtam hozzá, mint amennyi idáig volt, és a régi anyagot is picit átírtam, hogy teljesebb képet kaphassunk a kislányról, és pár szép screenshottal illusztráltam a történetet, szóval javaslom, hogy azok is olvassák el, akik már egyszer a pilot epizód után már megtekintették, rengeteg új rész van az anyagban! Kattintsatok a Rajzfilm, képregény főrovatba, és válasszátok az Ahsoka Tanot!

19

Kedves Olvasók! Nevezetes évfordulónak örvend a Star Wars társadalom: 1979 áprilisában mutatták be először a "Csillagok Háborúját", legalábbis akkor annak idején ezen a néven harangozták be a mozik. Fiatal srácok voltunk, általános iskolás ifjoncok, mikor Magyarországon is vetítették, és a mi generációnk még élőben láthatta annak az örökzöld filmlegendának az első epizódját, melyen azóta generációk nőttek fel, és mind a mai napig ifjú "padawanokat" vonz a Csillagok Háborúja rajongók táborába! Ennek már 30 éve, és ma már tudjuk, hogy ez nem az első epizód volt, hanem időrendiségében a negyedik, és azt is tudjuk, hogy a film epizód neve Az Új Remény. Ennek az emlékezetes eseménynek a 30. évfordulójára elkészítettük nektek a film történetét bemutató KotF screenshotokkal lemodellezett anyagunkat, mintegy memoárként a SAGA kezdetének megünneplésére. Olvassátok szeretettel! Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, és válasszátok az Epizód4 KotF bemutatót!

28

Kedves Olvasók! Ha mostanában hallgatjátok a híreket a CNN adón, gyakran halljátok azt a szót, hogy "shuttle", (fon.: "sátl") és láthattok képeket is, melyeken az űrhajó kilövésével kapcsolatos dolgokat mutatják be. Eheti új cikkem egy birodalmi űrjárművet mutat be, melynek neve a játékokban is "shuttle" azaz űrkomp, űrsikló, vagy leszállóhajó. Nevezik "troop transportnak" is, azaz csapatszállítónak, mivel birodalmi rohamosztagosokat, dewback háton lovagoló troopereket, AT-PT lépegetőket, "speeder bike"-okat, és "mobil artillery" tüzérségi platformokat szállít a célterületre. A jármű pajzsozott, és gyors (egyes típusoknak hiperhajtóműve van), emiatt birodalmi tisztségviselők, magas rangú személyek, sőt, maga Darth Vader és a Császár is előszeretettel használta! Bemutatom röviden pár fontosabb típusukat ezen járműveknek, a Lambda, a Kappa, a Sentinel, és a Theta osztályokat, és lesznek példák a filmekből, és a játékokból, a Force Commanderből, a Galactic Battlegroundsból, és a Battlefront 2-ből. Természetesen ezúttal is lesz egy custom figura, mégpedig a shuttle női pilótája. Kattintsatok a Force Commander főrovatba, és válasszátok a shuttle pilótát!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára