luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

AUGUSZTUS

8

Kedves Látogatók! Olvassátok el az új cikket az első Lucasarts-os csapatalapú Star Wars First Person Shooter játék, a Battlefront 1 különleges klón egységéről a Jet trooper-ről a Battlefront 1 főrovat Jet trooper linkjére kattintva. Az EMP gránátvetővel felszerelt klón harcost kitűnő tűzerő jellemzi, valamint háti hajtóműve révén repülni, sőt lebegni képes, ezért szerepe a Köztársasági hadviselésben esszenciális lett. Bemutatjuk pár stratégiailag és taktikailag fontos felhasználási módját több bolygó felszínen, valamint egy BF1 Jet trooper custom figurát is! Kövess bennünket Tatooine-ra, Rhen Var-ra, Kamino-ra, és "segíts" legyőzni a droidikákat, harci droidokat, és szuperharcidroidokat a Jet trooperrel!

15

Kedves Olvasók! Bemutatjuk Visas Marr-t, a KotOR2 nevű PC játék gyönyörű Miraluka származású vak hősnőjét, akinek nagyon szomorú gyermekkora volt, elpusztították Katarr, a szülőbolygója teljes lakosságát, elvitték őt rabszolgának, majd Darth Nihilus Sith tanítványa lett, de mégis visszatalált a fényre Exile Jedi mellett! Valamint bemutatunk egy custom Visas Marr figurát is. Olvassátok el az egyik kedvenc karakteremről készített cikket, melyet a KotOR2 rovatban találtok meg a Visas Marr linkre kattintva.

26

Kedves Látogatók! Olvassatok el egy cikket Darth Bandonról, Darth Malak Sith tanítványáról, aki elhagyta a Jedi Rendet, és egy erős Sith lett. A KotOR1 nevű PC játék Sith mestere nem kevés ember életét oltotta ki vörös kétágú fénykardjával, többek között Trask Ulgoét is, de Bandon végezetül maga is fénykard által halt meg, Revan végzett vele. A cikkben találtok majd egy custom Darth Bandon figurát is. Az anyagot a KotOR1 rovatban találjátok meg a Darth Bandon linkre kattintva.

26

Kedves Látogatók! Mint bizonyára észrevettétek, az oldal külalakja picit megújult. Az idáig megszokott alapvetően HTML kódolású CustomStarWars választómenüi, fejlécei,  nyomógombjai új, alapvetően színesebb, grafikusabb felületet kaptak. Az oldal továbbra is törekszik a jól átlátható, egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát környezetre, de mindezt egy picit látványosabb menürendszerrel közelebb szeretné hozni hozzátok. De mivel jól tudom, hogy a szép tányér önmagában nem ér semmit, ha nincs benne étek, magyarul a külcsín semmit sem ér belbecs nélkül, célom továbbra is a tartalom minőségének, és mennyiségének növelése, és rendszeres frissítésekkel állandó olvasnivalóval kívánlak ellátni kedves mindannyitokat. Remélem elnyeri a megújult oldal a tetszéseteket, és továbbra is idekattintotok, ha custom figurákat, Star Wars témájú cikkeket, játékleírásokat, érdekes anyagokat szeretnétek látni, olvasni. És ne felejtsétek el elolvasni a Bandon cikket!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára