luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2011. ÁPRILIS

5

Kedves Olvasók! E hónapot a Clone Wars 3. évadjának szentelem. Különböző ajánlókkal, és direkt a kezdésre készített custom figurákkal tisztelgek a harmadik évadnak, megköszönve a Turnernek, és a Cartoon Networknek, hogy elhozták nekünk a várva várt Clone Wars season 3-t! Ezúttal egy aranyos kis narancssárga asztromechanikai droidot készítettem nektek, melyet idáig kérdőjel alatt tartottam a menüben, és direkt most, a kezdés tiszteletére publikálom. Az asztroszer droid már az első évadban is látszott, és most, a harmadikban ismét fel fog tűnni egy utca forgatagában, de arról még nincs képi anyagom, minden esetre mivel láttam, el tudtam készíteni nektek, fogadjátok szeretettel!  Kattintsatok a Rajzfilm és képregény főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a Clone Warsos narancs astromech droidot a baloldali menüsávból!

16

Kedves Olvasók! Folytatódik a Clone Wars 3. évadjának ünneplése, hiszen immár Magyarországon is látható az új évad! Ezért ismét egy Clone Warshoz köthető asztromchanikai droidot mutatok be nektek. Akkor láthattunk egy ilyen kis kék testű, piros fejű asztromechanikai droid egységet a Clone Wars animációs film első évadjában, mikor Anakin pilótái mögött a háttérben ácsorog, abban a hangárban, ahonnan felszállt az Árnyék Osztag, hogy megtámadják Grievous tábornok ion-ágyúval felszerelt rombolóját, a Malevolence-t. Kattintsatok a Rajzfilm és képregény főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok a Clone Warsos ARC-170 astromech droidot a baloldali menüsávból!

30

Kedves Látogatók! Befejeződik a Clone Wars 3. évadjának tiszteletére indított hónapunk, mely során különféle droidokkal tisztelegtünk a nemes esemény előtt. A hónap utolsó cikkében bemutatom Ahsoka Tano droidját, R7-A7-et, aki a Ryloth feletti űrcsatában segítette az ifjú padawant. A droid keveset látszik a filmben, ezért sokan vagy nem vették észre, vagy nem tulajdonítottak neki nagy szerepet, én azonban már hónapokkal ezelőtt elkészítettem ezt a kis robotot, és pont egy ilyen alkalomra vártam, hogy publikálhassam! Fogadjátok szeretettel! Kattintsatok a Rajzfilm és képregény főmenü melletti nyomógombra, és válasszátok Ahsoka droidját, R7-A7-et a baloldali menüsávból!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára