luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2010. ÁPRILIS

7

Kedves Látogatók! Holnap kezdődik végre a Clone Wars második évadja! A Klón Háborúk 2. évadjának  kezdésére, és a CustomStarWars olvasóinak tiszteletére készítettem egy olyan R4-es asztromechanikai droidot, melyet majd a Clone Wars 2. évadjában láthattok majd Darth Sidious küldi el a Mustafarra, hogy a strapabíró kis asztroszer robot kivetítse a hologramját, mivel személyesen akarta felügyelni az elrabolt Erő-érzékeny gyermekek átalakítását. A figura különlegessége, hogy csak mindenféle színű Build a droid (BAD) alkatrészekből csináltam, így készítve el egy ritka, idáig soha ki nem adott figurát. Fogadjátok a meglepetést szeretettel, szinte még meleg, nemrég fejeztem be! Tekintsétek meg a custom holo R4 droid figurát! Kattintsatok a Rajzfilm és képregény főrovatba, és válasszátok a holokivetítő R4 anyagot!

17

Kedves Látogatók! Bemutatom azt a zöld R5 asztroszer droidot, aki/ami mind a két Clone Wars évadban látszódik, és amit viccesen Fradi droidnak is hívunk, tekintve, hogy nem ismerjük pontos "nevét" ill. gyártási számát. Különlegessége, hogy csak különböző színű "Build a droid" testrész darabokból készült, így a sok alkatrészből egy homogén, és eleddig sehol ki nem adott custom figura készülhetett. Az első évadban Anakin Árnyék Osztaga mögött látszik a háttérben, mielőtt megtámadják Grievous tábornok hajóját, a Malevolencet, a második évadban Obi-wan Kenobi szinte nekiszalad a nagy igyekezetében, hogy megmenthesse a kis Erő-érzékeny rodiai gyermeket. Mai és múlt heti meglepetés figurámmal remélem nektek is tetsző módon állíthatunk emléket a Clone Wars második évadjának magyarországi kezdésének! Kattintsatok a Rajzfilm és képregény főrovatba, és válasszátok az R5 Clone Wars anyagot!

25

Kedves Olvasók! Április hónap a Clone Wars második évadjának indulásának van szentelve, idáig megjelent cikkeim is e témában születtek, és terveim szerint a maradék is azt fogja tárgyalni. Ezért most egy már létező cikkemet bővítettem fel pár új információval, és két olyan képpel, melyek a Clone Wars season 2-ből származnak, és járulékos infót adnak a Miriali Jediről, Luminara Unduliról. Előkészületben van egy meglepetés nektek, rövidesen bemutatjuk Aayla Secura Jedi mestert is, de az a link csak jövő héten fog működni, amíg dolgozok rajta, felesleges nyomkodni. Addig is kattintsatok a Holokron főrovatba, és válasszátok Luminara Undulit!

31

Kedves Olvasók! Új hangmintával szeretnénk titeket meglepni! Volt szerencsém találkozni Pikali Gerda Művésznővel, akit megannyi színpadi darabból, és emlékezetes szinkronszerepei által is ismerhettek, de mindannyiunk számára talán a legkedvesebb munkája Aayla Secura Jedi mester szinkronja volt a Clone Wars első évadjában. S mivel a filmben Aayla egy kukkot sem szólt, idáig csak a Clone Wars első évadjában hallhattuk a hangját, mikor lezuhantak a Malidunra, ezért tehát mivel filmes referencia nincs, kijelenthetjük, hogy Pikali Gerda Művésznő Aayla Secura idáig első és egyetlen magyar hangja. A tiszteletére bemutatom karakterét, Aayla Secura Jedi mestert, Quinlan Vos egykori Twi'lek padawanját, akit a mozifilmekben Amy Allen alakított, a Clone Warsban pedig az angol hangját Jennifer Hale kölcsönözte. Tekintsétek meg a róla készített bemutatót! Kattintsatok a Holokron főrovatba, és válasszátok Aayla Securát!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára