luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. ÁPRILIS

3

Kedves Látogatók! Bemutatjuk a thugokat, a KotOR2 nevű PC játék fosztogatóit és útonállóit, gyönyörű Bonadan dúracél nehézpáncéljukat, és pár ilyen ruhás thugot, Daalarát, Azkult, és pár más ilyen ruhás Knight of the Old Republic karaktert,  valamint egy thug custom figurát. Kattintsatok a KotOR2 főrovatba, és válasszátok a Thug2 anyagot a menüből!

15

Kedves Olvasók! Olvassátok el a Galactic Battlegrounds nevű játékból ismert gránátos droidról készült cikket! A Kereskedelmi Szövetség droidhadseregének egyik különleges egységéről van szó, akik gránátvetőjükkel kilőtt ballisztikus gránátokkal bombázzák az ellenséges klón csapatokat. A fejleszthető, nagy erejű, széles területen szóródó gránátok komoly pusztításra voltak képesek, ezért a gránátvetős droidok lettek a páncélozott klónjárművek rémei! A rovatot maga Mace Windu Jedi mester szavai nyitják majd meg, melyben felhívja majd a figyelmünket arra, hogy a Szeparatista droidhasereg nagy fenyegetést jelent, és azt javasolja, hogy mindenki vonuljon vissza a CustomStarWars biztonságába. Remélem ti is így tesztek majd. Az új cikk elején ezért mindenek előtt bemutatjuk majd picit Kőszegi Ákos művész urat, hogy közelebb hozzuk az embert, aki Mace Windu hangja mögött van. Kattintsatok a Galactic Battlegrounds főrovatba, és válasszátok a gránátos droidokat a menüből!

27

Kedves Olvasók! Egy új sorozatot indítunk útjára! A Knights of the Force - KotF (magyarul az Erő Lovagjai) Jedi Academy mod segítségével kísérjük majd végig mind a hat Star Wars epizód néhány főbb eseményét. Közel száz custom Star Wars jelenetet mutatunk be majd nektek egyfajta virtuális-szoftveres rajongói customozási tevékenységet bemutatva. Fogadjátok szeretettel elsőként a Baljós Árnyakat bemutató sorozatindító részünket, és kövessétek még egyszer végig az ifjú Obi-wan Kenobi, Qui Gon Jinn, Padme Amidala nabooi királynő, Darth Maul, Jar Jar Binks, a kis rabszolgafiú Anakin Skywalker, anyukája Shmi Skywalker, gazdájuk Watto és a többi kitűnő Epizód 1 szereplő kalandjait! Kattintsatok a Jedi Academy főrovatba, és válasszátok a Epizód1 KotF bemutatót a menüből!

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára