luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

ÁPRILIS

7

Kedves Látogatók, megnyitottam a Jedi Academy rovatot is. Bemutatjuk Jaden Korr-t, a Jedi Academy játék hősét, Kyle Katarn tanítványát, aki a játékban Dooku erővillámait, és Yoda erő elnyelési technikáit ötvözve, két kezében lézerkardot forgatva hódította meg a Star Wars rajongók szívét.

14

Bemutatjuk az első Star Wars-os csapatalapú FPS Lucasarts-os játékot, a Battlefront 1-et, mely meghódította a világot új játékrendszerével. Szót ejtünk a BF1 bónuszokról, a fegyvernemekről, instant action-ről, és a Galactic Conquest-ről, melyben 4 irányítható civilizáció verseng a világhatalomért. Ráadásként meg fogok jelentetni egy-két BF1 custom figurát is! Olvassátok el a cikket!

24

Kedves Olvasók! A Star Wars Galactic Battlegrounds nevű stratégiai játékot szeretettel tudom ajánlani minden stratégának, és Csillagok Háborúja rajongónak, olvassátok el a róla készült cikket! Age of Empire szintű kitűnő szórakozás, remek aláfestő zenék, szuper játékélmény, és sok tanulságos dolog is van a játék adatbankjában!

29

Kedves Látogatók! Seregi Rajmond beküldött egy custom figurát, mely őt ábrázolja. Tekintsétek meg klubunk sandrooperének figuráját a Custom figurák gyűjteménye rovatban!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára